Lady Gaga nøgen i reklame

Verdensstjernen Lady Gaga optræder fuldstændig nøgen på nyt reklamebillede for hendes parfyme Lady Gaga Fame - bortset fra nogle små mænd, der kravler rundt på hendes nøgne krop

Lady Gaga er både nøgen og stilfuld på det flotte sort/hvid-billede.(Foto: PR Foto/Steven Klein/Littlemonster.com)
Lady Gaga er både nøgen og stilfuld på det flotte sort/hvid-billede.(Foto: PR Foto/Steven Klein/Littlemonster.com)

Hele verden er vant til at se Lady Gaga mere eller mindre halvnøgen i fantasifulde gevandter. Men det er altså sjældent, at man får den excentriske verdensstjerne at se fuldstændig nøgen. Og det gør man altså nu på et reklamebillede for hendes nye parfyme Lady Gaga Fame. Det skal dog lige siges, at de mest intime dele af Lady Gagas krop på billedet er dækket af nogle bitte små mænd, der kravler rundt på hendes krop.

LÆS OGSÅ:

Se også: Lady Gaga lufter brysterne

Det var Lady Gaga, der selv lagde det flotte sort/hvid-billede ud på sin twitter, hvor det var ledsaget af følgende korte tekst: Foto af Steven Klein. Den første sorte parfyme nogensinde. Model: Lady Gaga.

Gaga var meget nervøs for nøgenbilledet
Før Lady Gaga lagde billedet ud på sin twitter, indrømmede hun, at hun var lidt nervøs for at offentliggøre det flotte nøgenbillede af sig selv:

På sin twitter skrev Lady Gaga derfor:

- Jeg vil ikke lyve. Jeg er faktisk lidt nervøs. Det er nemlig et stykke tid siden, at jeg har delt noget af mit arbejde med Jer(mine fans). Men jeg er så stolt af Steven Klein. Vi har overhovedet ikke sovet.

LÆS OGSÅ:

Se også: Nøgen Gaga i ny skandale-video

Sådan lyder det fra Gaga med henvisning til det hårde arbejde med at lave det flotte billede, der åbenbart har taget hele natten.

På billedet holder Lady Gaga en flaske med sin nye parfyme Lady Gaga Fame, der bliver lanceret som verdens første sorte flydende parfyme. Den nye parfyme bliver sat til salg i næste måned.

LÆS OGSÅ:

Se også: Gaga gav 'baghjul' i lufthavnen

1 af 3 Lady Gaga er her fornylig fotograferet i et af sine meget fantasifulde og frække outfits.(Foto: All Over Press)
2 af 3 Lady Gaga viser her hele verden, at hun godt kan lide at vise sine bryster frem.(Foto: AP)
3 af 3 Lady Gaga er både nøgen og stilfuld på det flotte sort/hvid-billede.(Foto: PR Foto/Steven Klein/Littlemonster.com)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen