Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Hun er måske Tom Cruise' nye kæreste

Den nyslåede ungkarl Tom Cruise har måske allerede scoret den smukke skuespillerinde og Scientology-tilhænger Yolanda Pecoraro - se billede af hende her

Den 50-årige Tom Cruise har ifølge flere amerikanske medier allerede kastet sin kærlighed over den kun 27-årige skønhed Yolanda Pecoraro, der som Cruise også er skuespiller og tilhænger af Scientology.(foto: AP og All Over Press)
Den 50-årige Tom Cruise har ifølge flere amerikanske medier allerede kastet sin kærlighed over den kun 27-årige skønhed Yolanda Pecoraro, der som Cruise også er skuespiller og tilhænger af Scientology.(foto: AP og All Over Press)

Det er ikke mere end tre uger siden, at Katie Holmes forlangte skilsmisse fra sin ægtemand gennem fem år, verdensstjernen Tom Cruise. Men ifølge flere amerikanske medier har han allerede scoret den kun 27-årige smukke skuespillerinde Yolanda Pecoraro, der også er kendt som en ivrig tilhænger af Scientology.

LÆS OGSÅ:

Intl. kendte - 19. jul. 2012 - kl. 06:02 Tom Cruise og datter jagtet af paparazzier

Et tidligere medlem af Scientology fortæller til National Enquirer, at skuespillerinden Yolanda Pecoraro, der blandt andet har medvirket i filmen 'The Ugly Truth' sammen med Gerard Butler, er den perfekte Scientology-prinsesse for den 50-årige Tom Cruise.

LÆS OGSÅ:

Se også: Cruise kysser igen

Pecoraro er nemlig efter sigende blevet opdraget i Scientology-sekten af hendes far fra Nicaragua og hendes italienske mor. Yolanda tog allerede sine første kurser i Scientology som kun 13-årig.

De mødte hinanden for 8 år siden
Ifølge forfatteren Andrew Morton har den latinske skønhed allerede tidligere i sit liv været på date med Tom Cruise, da han netop var blevet skilt fra Nicole Kidman. Tom Cruise skulle have mødt Yolanda Pecoraro allerede i 2004 i forbindelse med et Scientology-møde i Spanien, hvor han straks blev betaget af den smukke Yolanda.

Yolanda Pecoraro bekræfter overfor National Enquirer, at hun kender Tom Cruise, og hun siger også til ugebladet, at hun ikke er gift eller forlovet med nogen anden.1 af 3 Den smukke latinske skønhed Yolanda Pecoraro har blandt andet medvirket i filmen 'The Ugly Truth' sammen med Gerard Butler.(Foto: All Over Press)
2 af 3 Her er Tom Cruise fotograferet med sin ex-kone Katie Holmes og parrets datter Suri i 2007, mens de alle tre var en lykkelig lille familie.(foto: AP)
3 af 3 Den 50-årige Tom Cruise har ifølge flere amerikanske medier allerede kastet sin kærlighed over den kun 27-årige skønhed Yolanda Pecoraro, der som Cruise også er skuespiller og tilhænger af Scientology.(foto: AP og All Over Press)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna Cecilia Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen