Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Batman-stjerne rasende på mandemagasin

Skuespilleren Joseph Gordon-Levitt føler sig krænket af magasinet GQ, efter de har skrevet om hans brors død

Joseph Gordon-Levitt føler sig fejlciteret i GQ Magazine. (Foto: AP/Peter Kramer).
Joseph Gordon-Levitt føler sig fejlciteret i GQ Magazine. (Foto: AP/Peter Kramer).

Inception-skuespilleren Joseph Gordon-Levitt gik vred til tasterne på sin blog på Tumblr.com, da han læste et interview med sig selv i mandemagasinet GQ.

Her stod nemlig, at hans bror var død af en overdosis.

- Den ældste Gordon-Levitt døde af en påstået overdosis i 2010. 'Det var et uheld' er alt, hvad Joe vil sige til det, skriver journalisten Amy Wallace i artiklen i GQ.

Læs også:

Film - 17. jul. 2012 - kl. 10:15 TV: Anmelderne vilde med ny Batman-film

Artiklen blev skrevet, efter Gordon-Levitt havde givet et interview til Wallace, der handlede om rollen i den nye Batman film, The Dark Knight Rises, og produktionsselskabet, som skuespilleren startede med sin afdøde bror Dan.

I bloggen kritiserer Batman-stjernen journalistens ordvalg og kalder hendes brug af ordene for 'faktuelt forkert' og 'uansvarligt', da han mener, at påstandene om stoffer kommer fra sladder-hjemmesider.

- Jeg kan ikke lide offentligt at snakke om min brors død, men jeg gør en undtagelse for at rette denne uansvarlige anklage, skriver den tilbageværende Gordon-Levitt.

Læs også:

Se også: Christian Bale smider Batman-kostumet

GQ redaktørerne står dog ved artiklen, og magasinets chefer har reageret på kontroversen ved at forsvare artiklen om skuespilleren og hans afdøde fotograf-bror.

- Bladet står ved artiklen, der beskriver de faktiske omstændigheder, som er blevet bekræftet i detaljer af Los Angeles Countys ligsynsmænd, skriver GQ i en meddelelse.

Ligsynsmændenes kontor i Los Angeles har siden bekræftet overfor TheWrap.com, at den afdøde Gordon-Levitts dødsårsag var ketaminforgiftning, der opstår ved en overdosis af stoffet. Dødsfaldet blev officielt betegnet som utilsigtet.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen