Gigantfotos af The Hoff frister tyve

Den 60-årige tv-stjerne David Hasselhoff er populær blandt fans. De stjæler store billeder af strandløven.

David Hasselhoff med sit karakteristiske slogan på maven. (Foto: AP/Matt Sayles).
David Hasselhoff med sit karakteristiske slogan på maven. (Foto: AP/Matt Sayles).

David Hasselhoff har ikke mistet sin tiltrækningskraft, selv om han netop er fyldt 60 år. Tværtimod. Store fotostater af den amerikanske skuespiller fjernes af hans fans lige så snart, de bliver stillet op foran detailkæden Cumberland Farms mange forretninger.

Det skriver nyhedsbureauet AP.

Med et drømmende smil og en veltrænet overkrop poserer Hasselhoff foran kædens 570 butikker i New England og Florida. Det var i hvert fald hensigten bag reklamefremstødet for iskaffe. Men kampagnen er ikke forløbet helt som Cumberland Farms havde forestillet sig.

Læs også:

Se også: Hasselhoff: Det er fedt at fylde 60 år

Synet af The Hoff, som den tidligere Baywatch-stjerne ynder at kalde sig, er åbenbart ikke til at slippe for mange af hans fans, og så vælger flere at tage en af de store papudskæringer med hjem.

'Don't Hazzle The Hoff' var sloganet på Hasselhoff t-shirts for et par år siden. Men hans tilhængere er ikke bange for at forstyrre deres idol. Varemærkedirektør hos Cumberland Farms, Kate Ngo, fortæller, at kun 20 ud af de 570 fotostater står på deres plads.

Læs også:

Se også: The Hoff spiller sig selv i ny Baywatch-film

De øvrige 550 har kunder taget med sig. Ngo siger, at Cumberland er smigret af den store interesse for fotostaterne. Og så opfordrer hun alle de, der nu ejer en Hasselhoff, til at passe godt på den.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen