Pete Doherty smidt ud af afvænningsklinik

En afvænningsklinik i Thailand har smidt musikeren Pete Doherty ud, fordi han forstyrrede de andre patienter.

Her er Pete Doherty fotograferet i maj måned under filmfestivalen i Cannes. Nu er han lige smidt ud af en afvænningsklinik i Thailand.(Foto: AP)
Her er Pete Doherty fotograferet i maj måned under filmfestivalen i Cannes. Nu er han lige smidt ud af en afvænningsklinik i Thailand.(Foto: AP)

Endnu et forsøg på at lade sig afvænne er mislykkedes for rockmusikeren Pete Doherty. Han er blevet smidt ud af en klinik i Thailand, hvor han havde ladet sig indlægge for at komme sine misbrug til livs.

LÆS OGSÅ:

Se også: Pete Doherty lægger stofferne fra sig

Det fortæller lederen af klinikken The Cabin, der ligger i Chiang Mai.

- Vi har udskrevet Pete i dag af terapeutiske grunde, siger Alastair Mordey til den britiske avis Daily Mail.

LÆS OGSÅ:

Se også: Pete Doherty hjemsøgt af Amy Winehouse

- Det er vigtigt for os at beholde integriteten i vores afvænningsprogram, så de andre patienter har en god chance for at blive fri af deres misbrug. Det forstår Pete, og derfor forstår han også, hvorfor vi har bedt ham om at forlade stedet, siger han.

I mere end 10 år har den tidligere frontmand i bandet The Libertines kæmpet med både heroin- og crack-misbrug, og han har flere gange prøvet at blive clean.

- Vi er selvfølgelig skuffede over, at han må rejse. Vi håber, at de ting, han har lært her, vil hjælpe ham i fremtiden, og vi håber, at han en dag vil overveje at prøve at blive clean igen, siger Alastair Mordey.

Pete Doherty nåede kun at være på afvænningsklinikken i få uger.

LÆS OGSÅ:

Se også: Skandale-Doherty dømt igen

1 af 3 Pete Doherty var i topform i maj måned i Cannes, hvor han promoverede sin film 'Confession of af Child of the Century' sammen med skuespillerinden Lily Cole.(Foto: AP)
2 af 3 Her er Pete Doherty fotograferet i januar 2010 foran retten i Gloucester, der gav ham en bøde for at at have gået ind i en retsal med heroin i lommerne. (Foto: AP)
3 af 3 Her er Pete Doherty fotograferet i maj måned under filmfestivalen i Cannes. Nu er han lige smidt ud af en afvænningsklinik i Thailand.(Foto: AP)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen