Casper Smart: Sådan scorede jeg JLO

Den 25-årige Casper Smart afslører, at det ikke var kærlighed ved første blik, da han scorede den 42-årige verdensstjerne Jennifer Lopez

Jennifer Lopez lufter her sin toyboy Casper Smart under karnevallet i Rio de Janeiro i Brasilien.(foto: AP)
Jennifer Lopez lufter her sin toyboy Casper Smart under karnevallet i Rio de Janeiro i Brasilien.(foto: AP)

- Det var en langsom, gradvis proces, at vi blev forelskede i hinanden. Det var ikke kærlighed ved første blik, afslører den kun 25-årige danser Casper Smart om, hvordan han scorede den 42-årige verdensstjerne Jennifer Lopez, der er hele 17 år ældre end ham.

LÆS OGSÅ:

Se også: Se J-Los nye sexede musikvideo

Asløringen blev leveret til tv-programmet 'Good Morning America', hvor Casper Smart tilføjede:

- Det hele foregik meget naturligt. Der skete egentlig ikke noget, før vi begyndte at komme sammen. Vi flirtede heller ikke med hinanden, lyder det fra Casper Smart, der nu deler dobbeltseng med en af verdens mest eftertragtede kvinder.

Pludselig var kemien der
Det er ikke første gang, at Casper Smart fortæller om sit forhold til Jennifer Lopez, som han begyndte at date med kun ganske få måneder efter, at Jennifer Lopez blev skilt fra sin ægtemand Marc Anthomy. I et interview i maj måned med E1 sagde han blandt andet, at deres forhold i lang tid udelukkende var professionelt.

LÆS OGSÅ:

Se også: Derfor er J-Lo afhængig af mænd: Tør ikke være alene

- I lang tid kendte vi kun hinanden professionelt gennem vores fælles arbejde. Men så kom der pludselig og spontant også nogle følelser frem mellem os. Kemien var der, og vi kunne ikke kæmpe imod kemien, fortalte Casper Smart dengang.

LÆS OGSÅ:

Se også: Jennifer Lopez i sexet foto-serie

Casper Smart arbejder også som den ledende koreograf på Jennifer Lopez nuværende verdensturné sammen med Enrique Iglesias.

- Nogengange fortæller jeg Jennifer, hvordan hun skal danse og hvorfor og giver hende nogle tips. Men i sidste ende, er det altså Jennifer, der er bossen, forklarer Casper Smart til 'Good Morning America'. Den unge 25-årige koreograf håber både på bryllup med Jennifer og selvfølgelig nogle børn, hvis det kan lade sig gøre.

LÆS OGSÅ:

Se også: J.Lo's nye sexlegetøj1 af 3 Jennifer leger lidt med mobilen, mens Casper Smart forsøger at se lidt smart ud.(Foto: AP)
2 af 3 Lopez vinker til sine fans. (Foto: AP)
3 af 3 Jennifer Lopez lufter her sin toyboy Casper Smart under karnevallet i Rio de Janeiro i Brasilien.(foto: AP)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen