X Factor-dommer: Derfor skar jeg mig selv

Den amerikanske skuespillerinde og X Factor-dommer Demi Lovato brugte selvskade til at flygte fra omverden.

Sangerinden Demi Lovato virker her selvsikker og uadvendt. Men hun afslører nu, at hun gennem mange år har kæmpet imod at skære i sig selv. Og hun har også lidt af spiseforstyrrelser.(Foto: aP)
Sangerinden Demi Lovato virker her selvsikker og uadvendt. Men hun afslører nu, at hun gennem mange år har kæmpet imod at skære i sig selv. Og hun har også lidt af spiseforstyrrelser.(Foto: aP)

Som dommer i X Factor i USA er der masser af opmærksomhed omkring sangerinden og skuespillerinden Demi Lovato.

Men som yngre var det svært for hende at håndtere omverdens interesse, for indeni havde hun det slet ikke godt.

Det resulterede i, at hun begyndte at skære i sig selv.

- Der var tider, hvor jeg følte mig så anspændt, at jeg var nødt til at gøre noget fysisk for at matche den måde, jeg havde det på indeni, for ellers ville jeg eksplodere, siger Demi Lovato til magasinet American Self.

- Jeg skar i mig selv for at fjerne fokus fra det. Jeg var ligeglad, hvad der skete med mig. Jeg var ikke bange, siger hun.

Det har været en lang og sej kamp at holde op med at skære i sig selv, når hun var ked af det. Men det går fremad, selvom stjernen også har haft andre problemer at slås med.

Spiseforstyrrelse
- Jeg husker at have tid til mig selv, og så mediterer jeg. Jeg har brugt de sidste to år på at komme mig over en spiseforstyrrelse og sådan nogle ting som at skade mig selv og at have en bipolar lidelse.

- Jeg må arbejde på disse ting hver eneste dag. Og jeg bliver mindet om det hver eneste gang jeg spiser eller er ked af det, siger hun.

1 af 4 Her ses de amerikanske X Factor-dommere: Fra venstre L.A. Reid, Demi Lovato, Simon Cowell og Britney Spears.(Foto: AP)
2 af 4 X Factor-dommerne er klar ved panelet. Fra venstre L.A. Reid, Demi Lovato, Britney Spears og Simon Cowell.(Foto: AP)
3 af 4 Demi Lovato, som vi kender hende.(foto: AP)
4 af 4 Sangerinden Demi Lovato virker her selvsikker og uadvendt. Men hun afslører nu, at hun gennem mange år har kæmpet imod at skære i sig selv. Og hun har også lidt af spiseforstyrrelser.(Foto: aP)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen