Katie og Suri i bilulykke

Katie Holmes og hendes seks-årige datter slap uden skader fra en bilulykke i New York

Katie Holmes, der netop er blevet skilt fra Tom Cruise, var involveret i et mindre trafikuheld i New York sammen med sin datter Suri.(Foto: All Over Press)
Katie Holmes, der netop er blevet skilt fra Tom Cruise, var involveret i et mindre trafikuheld i New York sammen med sin datter Suri.(Foto: All Over Press)

Netop nu bliver hvert eneste skridt Katie Holmes tager, registreret af diverse medier på grund af den meget omtalte skilsmisse med Tom Cruise. Derfor blev det selvfølgelig også opdaget, at Katie Holmes sammen med sin seks-årige datter igår var involveret i en mindre trafikulykke i New York.

LÆS OGSÅ:

Se også: Tom og Katie har underskrevet skilsmissen

Ulykken skete, da Katie Holmes og datteren Suri blev kørt hjem fra Surys gymnastik-klasse af en chauffør i en Mercedes. På et tidspunkt blev den store Mercedes ramt af en stor skraldebil, da den bakkede.

Ingen blev ifølge de amerikanske medier såret ved det lille uheld. Den store Mercedes havde dog fået en stor bule i højre side af bilen. Politiet blev tilkaldt til ulykkesstedet. Men da politiet nåede frem, havde Katie Holmes og Suri allerede forladt stedet, så chaufføren alene måtte ordne detaljerne omkring ulykken med politiet.

LÆS OGSÅ:

Se også: Tom Cruise valgte Scientology frem for Suri

LÆS OGSÅ:

Se også: Katie fyrede Tom Cruises datter

1 af 3 Katie Holmes er her på vej ind i en bil med sin datter Suri.(foto: All Over Press)
2 af 3 Katie Holmes, Tom Cruise og Suri, mens de alle stadig fungerede som en lykkelig familie. (foto: AP)
3 af 3 Katie Holmes, der netop er blevet skilt fra Tom Cruise, var involveret i et mindre trafikuheld i New York sammen med sin datter Suri.(Foto: All Over Press)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Pernille Holbøll
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen