Stallone: Vil føle det forfærdelige tab for evigt

Efter en obduktion står det stadig ikke klart, hvad det er, der er årsagen til Sage Stallones død. Alt imens sørger hans efterladte familie

Sylvester Stallone er knust over at have mistet sin ældste søn Sage, som han spillede sammen med i 'Rocky V' i 1990. (Foto: All Over Press)
Sylvester Stallone er knust over at have mistet sin ældste søn Sage, som han spillede sammen med i 'Rocky V' i 1990. (Foto: All Over Press)

Det kommer til at tage måneder, før skuespilleren Sylvester Stallone får at vide, hvad det var, der slog hans ældste søn ihjel. Det fortæller en talsmand for retsmedicinerne i Los Angeles til CNN, skriver People Magazine.

Læs også:

Se også: Stallone brudt sammen: Sønnen fundet død

Obduktionen, der fandt sted søndag, gav ikke noget umiddelbart svar på, hvad der slog 36-årige Sage ihjel, og først om flere uger foreligger resultatet af de prøver for stoffer og medicin, der måske kan give et svar.

Derfor må den 66-årige actionstjerne gå rundt i sin store sorg i uvished om, hvad der rev hans ældste søn fra ham.

- Der findes ingen større smerte, end når forældre mister et barn. Derfor beder jeg folk om at respektere min talentfulde søns minde og have medfølelse for hans kære mor Sasha, siger Stallone til TMZ.com.

- Dette forfærdelige tab vil vi bære rundt på resten af vores liv. Sage var vores første barn og centrum i universet. Jeg beder ydmygt alle om at lade min søns minde og sjæl være i fred, uddyber han.

Læs også:

Se også: Stor mystik om Stallone-søns død

Dermed opfordrer Sly til at omverdenen stopper alle de gætterier og spekulationer, der har været om, hvad der er årsagen til hans død.

Nogle mener at vide, at det er en overdosis af receptpligtig medicin, der ligger til grund for dødsfaldet, men Sage Stallones ven og advokat George Braunstein udtaler, at Sage aldrig har taget stoffer og ikke engang drak.

Læs også:

Se også: Intet tyder på selvmord hos Stallone-søn

Sage Stallone spillede sammen med sin berømte far i to film i 90'erne - nemlig i 'Rocky V' og 'Daylight'.

1 af 2 Sage Stallone blev fundet i sit hjem fredag. (Polfoto)
2 af 2 Sylvester Stallone er knust over at have mistet sin ældste søn Sage, som han spillede sammen med i 'Rocky V' i 1990. (Foto: All Over Press)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen