Stor mystik om Stallone-søns død

Rygterne siger, at Sage Stallone lå død i fire dage, før hans lig blev fundet. Der er bare den lille detalje, at der var aktivitet på hans Facebook 17 timer før, han blev fundet død

Var det en overdosis, der tog livet af Sage Stallone? Var det i givet fald en bevidst handling? Lå han længe, før hans lig blev fundet? Svarene florerer som rygter efter Sylvester Stallones 36-årige søn fredag blev fundet død. Billedet her er fra 1996. (Foto: AP)
Var det en overdosis, der tog livet af Sage Stallone? Var det i givet fald en bevidst handling? Lå han længe, før hans lig blev fundet? Svarene florerer som rygter efter Sylvester Stallones 36-årige søn fredag blev fundet død. Billedet her er fra 1996. (Foto: AP)

Ikke et Hollywood-dødsfald uden en skummende rygtestrøm.

Efter den 36-årige søn af Sylvester Stallone fredag blev fundet død i sit hjem i Hollywood Hills, har det svirret med historier om, at det var en overdosis af piller, der tog livet af den unge mand, og så kom spørgsmålet, om det var selvmord eller et tragisk uheld.

Læs også:

Se også: Intet tyder på selvmord hos Stallone-søn

Nu går rygterne så på, hvor lang tid skuespiller-sønnen havde ligget død, før han blev fundet.

Levede som eremit
Det normalt så respekterede sladdersite TMZ.com er et af flere medier, der mener at vide, at han havde ligget i tre-fire dage og måske endda op til en uge, før hans lig blev fundet.

Kilder siger til TMZ, at han levede som en eremit og ofte kunne bruge flere dage på sit værelse, der ville være proppet med skrald i form af store mængder cigaretskodder, øl- og sodavandsdåser og mad.

Angiveligt skulle ingen have haft kontakt med Sage Stallone den seneste uges tid.

Læs også:

Se også: Stallone brudt sammen: Sønnen fundet død

Eneste minus ved den historie er, at hans advokat og mangeårig ven George Braunstein fortæller det normalt ligeså velopdaterede amerikanske magasin People.com, at der blev lagt billeder af Sage på hans Facebook bare 17 timer, før han blev fundet død.

Ung, følsom og talentfuld
Vennen sætter desuden spørgsmålstegn ved eneboer-rygterne. For smøger og sodavand var hans eneste dårlige vane.

- Sage drak slet ikke. Der har været rygter om, at hans værelse var fyldt med sprutflasker, det var rent faktisk tomme flasker af Dr. Brown's Cream Soda.

- Sage var en ung, meget følsom og meget talentfuld fyr. Der har ikke været tegn på, at der var noget som helst galt i hans liv, slutter George Braunstein.

Sylvester Stallone fik Sage, som hed Sage Moonblood Stallone, sammen med sin første kone Sasha Czack.

Sønnen var selv skuespiller og var med i en mindre rolle i Slys femte Rocky-film som Rocky Balboas søn Robert Balboa. De spillede også sammen i katastrofefilmen 'Daylight'.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen