De scorer kassen - selvom de er under 30

Forbes har lavet en liste over de unge kendisser, der tjener mest. Taylor Swift og Bieber topper listen

Taylor Swift tjente svimlende 348 millioner kroner sidste år. (Foto: AP/Nati Harnik).
Taylor Swift tjente svimlende 348 millioner kroner sidste år. (Foto: AP/Nati Harnik).

Mens de fleste andre på deres alder knokler i gymnasiet og på universitetet og prøver at leve af SU og fritidsjob, så står det helt anderledes til for de unge kendisser, der topper en ny liste fra Forbes.

Den opgør nemlig, hvem af de unge, der har tjent mest det forgangne år, og det er altså ikke peanuts, der ruller ind på deres bankbøger.

Således har den 22-årige sangerinde Taylor Swift tjent ikke mindre end 57 millioner dollar - hvad der svarer til 348 millioner kroner. Dermed er hun den kendis, der er højest placeret på listen.

Læs også:

Se også: John Mayer tuder: Taylor Swift ydmygede mig

Hun er skarpt forfulgt af teenageidolet Justin Bieber, der har indkasseret 55 millioner dollar. Han er den eneste af hankøn i top fem.

Efter ham kommer 'We Found Love'-sangerinden Rihanna, der har tjent 53 millioner dollar, den excentriske Lady Gaga med sine 52 millioner dollar og ikke mindst Katy Perry, der opnåede en indtjening på 45 millioner dollar.

Læs også:

Se også: Kvinde kræver millioner af Bieber

Sjettepladsen er besat af den gravide sangerinde Adele med 35 millioner dollar, og først på syvendepladsen finder man en kvinde, der ikke ernærer sig ved at synge.

Læs også:

Se også: Adele triumferer ved Grammy-festen

Her ligger nemlig skuespillerinden Kristen Stewart, der er blevet voldsomt populær som Bella i Twilight-sagaen. Det har hun det seneste år scoret 34,5 millioner dollar på.

Efter Lil Wayne og hans 27 millioner dollar på ottendepladsen ligger de to mandlige hovedroller i Twilight-sagaen. Ifølge Forbes' opgørelse har de tjent det samme - nemlig 26,5 millioner dollar hver.

1 af 2 Justin Bieber er eneste af hankøn i top fem. (Foto: AP/Darryl Dyck).
2 af 2 Taylor Swift tjente svimlende 348 millioner kroner sidste år. (Foto: AP/Nati Harnik).
0 kommentarer
Vis kommentarer