Bieber klager over paparazzo efter vejræs

Teenagesensationen har fået nok af en fotograf, der forfulgte ham på en motorvej og går nu rettens vej

Hitsangeren kørte over 128 kilometer i timen i sin Fisker Karma-sportsvogn, da politiet snuppede ham på motorvej 101. (Foto: All Over Press)
Hitsangeren kørte over 128 kilometer i timen i sin Fisker Karma-sportsvogn, da politiet snuppede ham på motorvej 101. (Foto: All Over Press)

Superstjernen Justin Bieber hævder, at det var fotografers forfølgelse, der var årsag til, at han kørte alt for stærkt på en motorvej i Los Angeles fredag. Biebers rasende flugtforsøg koster popidolet en bøde fra trafikpolitiet i den californiske storby.

Læs også:

Se også: Bieber fik fartbøde på grund af politiker

Hitsangeren kørte over 128 kilometer i timen i sin Fisker Karma-sportsvogn, da politiet snuppede ham på motorvej 101, skriver torontosun.com.

Biebers talsmand, Scooter Braun, forklarer, at stjernen kørte stærkt, fordi han forsøgte at ryste nogle paparazzofotografer af sig.

Episoden har fået den 18-årige stjerne til at indgive en klage over en af fotograferne til de juridiske myndigheder.

Det var andre billister på motorvejen, der havde alarmeret politiet om ræset. I alt 10 personer havde anmeldt Baby-sangerens kørsel.

Skabte farlig situation
Myndighederne i Californien undersøger nu, om Bieber ganske rigtigt blev forfulgt af fotografer, der skabte en farlig situation i trafikken.

Det er anden gang på kort tid, at Bieber er i myndighedernes søgelys på grund af sammenstød med fotografer.

Popstjernen blev for nylig også anklaget for vold mod en paparazzo. Fotografen meldte Bieber til politiet efter et sammenstød mellem de to på parkeringspladsen ved et shoppingcenter.

Læs også:

Se også: Voldssag mod Bieber fortsætter

Stjernen bliver anklaget for at have slået fotografen, da han ville tage billeder af Bieber og kæresten, Selena Gomez, i maj.

Efter hændelsen klagede fotografen over smerter og måtte en tur på hospitalet. Her blev han dog hurtigt behandlet og udskrevet ifølge hospitalet.

Fotografen kontaktede politiet med det samme, da det fysiske sammenstød fandt sted, men da politiet kom frem, var Gomez og Bieber væk.

1 af 2 Det er anden gang på kort tid, at Bieber er i myndighedernes søgelys på grund af sammenstød med fotografer. (Foto: Chris Pizzello/AP)
2 af 2 Hitsangeren kørte over 128 kilometer i timen i sin Fisker Karma-sportsvogn, da politiet snuppede ham på motorvej 101. (Foto: All Over Press)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen