Kate Hudson gik shop-amok i Danmark

Hollywood-stjerne hemmeligt i København

Kate Hudson var uden make up, da hun besøgte Wettergren & Wettergren i Læderstræde. Her er hun sammen med ekspedienterne Christine Sofie og Cathrine. Smykkerne er en Cobra diamanthalskæde og et sæt Triangle diamantøreringe designet af Julie Wettergren. (Privatfoto)
Kate Hudson var uden make up, da hun besøgte Wettergren & Wettergren i Læderstræde. Her er hun sammen med ekspedienterne Christine Sofie og Cathrine. Smykkerne er en Cobra diamanthalskæde og et sæt Triangle diamantøreringe designet af Julie Wettergren. (Privatfoto)

Der blev købt stort ind, da den amerikanske skuespiller Kate Hudson i sidste uge gik på shopping i København.

Hollywood-stjernen var i Danmark sammen med sin mand, 'Muse'-sangeren Matthew Bellamy, fordi han sammen med sit band skulle give interviews til skandinaviske medier om deres kommende album.

Imens slog hun tiden ihjel med en omgang power-shopping, hvor der blev købt tøj og smykker for en mindre formue.

Købte ind til sønnerne
Til sønnerne Bingham, et, og Ryder, otte, købte hun tøj i Nørgaards børnetøjsforretning Englebørn på Amagertorv, og i Decor i Rømersgade fandt hun noget vintage-tøj til sig selv.

Men det var i Wettergren & Wettergren i Læderstræde hun fandt den helt store pengepung frem.

Haremsbukser og toppe
Her brugte Kate Hudson næste 10.000 kroner på et par haremsbukser, et par toppe og et sæt øreringe og en halskæde. Og hun blev så glad for sine indkøb, at hun skiftede til det nye tøj med det samme og tog smykkerne på.

- Hun var ikke helt vildt genkendelig, da hun kom ind. Vi havde en del turister inde på det tidspunkt, og jeg var faktisk ved at ekspedere en anden, da jeg lige kiggede ud af øjenkrogen og så hende. Så slog det mig, at det var hende, forklarer ekspedienten Christine Sofie fra Wettergren & Wettergren.

Kom tilbage
Kate Hudson blev længe i den hyggelige kælderbutik og fik set det hele igennem. I første omgang gik hun dog uden at købe andet end tøjet.

- Men så kom hun tilbage. Hun ville også lige købe de øreringene og den halskæde, hun havde set på. Jeg synes, det var ret fedt, at hun lige skulle tænke over det, før hun ville købe det. At hun ikke bare køber noget for at købe det. Men faktisk køber det, fordi hun kan li' det og har lyst.

1 af 2 Kate Hudson, der er datter af Goldie Hawn, bor for tiden i London sammen med sin forlovede Matthew Bellamy. Sammen har de sønnen Bingham, et. Kate har også sønnen Ryder, otte, fra sit ægteskab med The Black Crowes-sangeren Chris Robinson. (Privatfoto)
2 af 2 Kate Hudson var uden make up, da hun besøgte Wettergren & Wettergren i Læderstræde. Her er hun sammen med ekspedienterne Christine Sofie og Cathrine. Smykkerne er en Cobra diamanthalskæde og et sæt Triangle diamantøreringe designet af Julie Wettergren. (Privatfoto)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen