Jane Fonda: Mit sexliv har aldrig været bedre

Den 74-årige filmstjerne har i en sen alder fundet glæden ved sex

Jane Fonda og Richard Perry har været kærester i to og et halvt år. Her ses parret på den røde løber i 2010. (Foto: AP/Chris Pizzello).
Jane Fonda og Richard Perry har været kærester i to og et halvt år. Her ses parret på den røde løber i 2010. (Foto: AP/Chris Pizzello).

Hun har været gift tre gange og startede karrieren som veldrejet sexkilling, men først nu har Jane Fonda fundet ind til sit erotiske væsen:

- Da jeg var yngre, var jeg alt for hæmmet og vidste ikke, hvad jeg tændte på. Jeg har altid været en modig kvinde, når det kom til at kæmpe for mine politiske standpunkter, men når det kom til mænd, ændrede jeg mig altid for at behage dem.

Læs også:

Se også: Verdens mest sexede bedstemor

- Sådan bliver man formentlig, når man har en far (filmstjernen Henry Fonda, red), der er ude af stand til at vise følelser og som hele tiden banker ind i hovedet på dig, at hvis du ikke er perfekt, er der ikke nogen, der vil elske dig, forklarer den 74-årige filmstjerne i et interview med HELLO! Magazine.

I dag har Jane Fonda fundet lykken sammen med den 70-årige musikproducer Richard Perry:

Læs også:

Se også: Jane Fonda har fundet sig selv efter skilsmisse

- Vi mødte hinanden kort efter, jeg havde fået indsat et kunstigt knæ, og jeg gik stadig med krykker, da vi flyttede sammen. Siden har vi været uadskillige. Det er første gang, at jeg har været i stand til at være 100 procent afslappet, når jeg er intim med en mand.

Læs også:

Se også: Jane Fonda gav den gas i sengen

- Det var noget, jeg virkelig ønskede at opleve, før jeg døde, og det er sket med Richard. Jeg er 74 år gammel, og jeg har aldrig haft et bedre sexliv eller følt mig mere selvsikker i sengen, konstaterer Jane Fonda.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen