Katie fyrede Tom Cruises datter

For allerede to måneder siden fyrede Katie Holmes Tom Cruises 19-årige datter Isabella fra hendes job i Katies tøjfirma Holmes and Yang

Katie Holmes har i fem år været stedmor for Tom Cruise' datter Isabella. Men for to måneder siden fyrede hun Isabella fra hendes job i Katies tøjfirma.(Foto: All Over Press)
Katie Holmes har i fem år været stedmor for Tom Cruise' datter Isabella. Men for to måneder siden fyrede hun Isabella fra hendes job i Katies tøjfirma.(Foto: All Over Press)

Det kan godt være, at bruddet mellem Katie Holmes og Tom Cruise, der blev offentliggjort den 29. juni, har chokeret alle i Hollywood og resten af verden. Men meget tyder nu på, at Katie Holmes allerede i adskillige måneder har planlagt at forlade sin ægtemand gennem fem år, verdensstjernen Tom Cruise.

LÆS OGSÅ:

Se også: Sexede Katie viser bar hud

Det er nemlig nu kommet frem, at Katie Holmes allerede for to måneder siden fyrede Tom Cruise' 19-årige datter, Isabella Cruise fra hendes job i Katie Holmes tøjfirma Holmes and Yang.

Læs også:

Se også: Katie skal spille alenemor i egen film

Ifølge Hollywood Reporter var Isabella Cruise, som Tom Cruise adopterede under sit ægteskab med Nicole Kidman, dybt bestyrtet over den overraskende fyreseddel. En kilde fortæller til Hollywood Reporter, at den dengang meget overraskende fyring tyder på, at Katie allerede for mange måneder siden har planlagt sin skilsmisse fra Tom Cruise.

Et planlagt bagholdsangreb
- Der har aldrig været problemer mellem Isabella og Katie Holmes. Isabella kaldte oven i købet Katie Holmes for 'mor'. Hun blev fyret på gråt papir uden nogen forklaring. Og det er først nu, at fyringen giver en slags mening, siger kilden og tilføjer:

- Det var et nøje planlagt bagholdsangreb mod Tom Cruise. Katie ønskede ikke længere at arbejde sammen med Isabella, fordi hun var Toms datter.

Læs også:

Se også: Tom Cruise: Suri skal være hos sin mor

Et tidligere fremtrædende medlem af Scientology, Karen De La Carriere, der tidligere har været gift med Scientology-præsidenten Heber Jentzsch, mener, at det var meget modigt gjort af Katie Holmes.

- Katie lavede et bagholdsangreb mod Tom Cruise med fyringen af hans datter. Og ved at gøre det, tog hun fusen på nogle af de mest kontrollerende mennesker i verden, siger Karen De La Carriere.

Katie Holmes har sammen med Tom Cruise den biologiske datter Suri. Parret skrev i går under på skilsmisse-kontrakten, der kommer til at sikre Tom Cruise et delvist samvær med sin datter.

LÆS OGSÅ:

Intl. kendte - 4. jul. 2012 - kl. 16:38 Katie Holmes vil dø for Suri

1 af 4 Katie Holmes er her på udflugt i Toronto sammen med sin steddatter Isabella(til venstre) og sin lille biologiske datter Suri(i den røde kjole). (Foto: All Over Press)
2 af 4 Katie, Isabella og Suri tager en færge på Ontario-søen ved Toronto.(Foto: All Over Press)
3 af 4 Tom Cruise er her sammen med sine to adopterede børn fra ægteskabet med Nicole Kidman, Connor og Isabella i 2008.(Foto: AP)
4 af 4 Katie Holmes har i fem år været stedmor for Tom Cruise' datter Isabella. Men for to måneder siden fyrede hun Isabella fra hendes job i Katies tøjfirma.(Foto: All Over Press)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen