Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Usher knust: Ven skyld i sønnens hjernedød

Det var en ven af familien, der var årsag til jetski-ulykken, som har gjort musikerens stedsøn hjernedød

Usher er ikke biologisk far til Kyle, men han har været en del af den 11-årige drengs liv i syv år, og derfor er musikeren naturligvis meget berørt af situationen. (Foto: AP)
Usher er ikke biologisk far til Kyle, men han har været en del af den 11-årige drengs liv i syv år, og derfor er musikeren naturligvis meget berørt af situationen. (Foto: AP)

Der kommer stadig flere detaljer frem om den ulykke, der skete fredag, og som er grund til, at Ushers stedsøn, 11-årige Kyle Glover, er erklæret hjernedød af lægerne.

Læs også:

Se også: Ushers papsøn hjernedød efter ulykke

Ulykken skete, da den 11-årige dreng, sammen med en 15-årig veninde, blev trukket bag en båd i en stor badering på Lake Lanier i Atlanta, hvorefter de blev ramt af en jetski på afveje. Kyle Glover mistede straks bevidstheden og har ikke været vågen siden. Pigen har angiveligt slået hul i hovedet og brækket sin arm.

Usher er knust
Nu er det kommet frem, at det ikke var en tilfældig mand, der førte jetskien. Det var en ven af familien, skriver MTV News.

Kyle Glover er søn af Tameka Foster, som 33-årige Usher var gift med i to år frem til 2009. Parret nåede selv at få to biologiske børn sammen.

Læs også:

Se også: Kender konen Ushers skilsmisseplaner?

Selvom Kyle altså ikke er musikerens eget barn, er han naturligvis knust over de tragiske omstændigheder.

- Han kom meget tæt på Kyle, og det har naturligvis intet at gøre med situationen med Tameka. Han elskede Kyle. Det er en forfærdelig og tragisk tragedie. Usher er helt ude af den, siger en kilde til Us Weekly.

- Usher opdragede praktisk talt Kyle som sin egen. Han har kendt ham i syv år. Det er så sørgeligt, hvad der er sket.

Er sammen på hospitalet
'Situationen med Tameka', som kilden henviser til, er, at Usher og ekskonen ikke var på talefod inden ulykken. De var i gang med en styg skilsmisse, som i et vist omfang blev ført i offentligheden.

Læs også:

Se også: Eks-kone til Usher: Giv mig penge til at hive dig i retten

Det er dog alt sammen lagt på hylden nu. Både Usher og Tameka Foster er på hospitalet hos den 11-årige knægt, og straks efter ulykken var sket, chartrede Usher et privatfly til Tameka, så hun kunne komme frem til sin søn i Atlanta hurtigst muligt.

1 af 2 Usher og Tameka har skiftet retssalen ud med hospitalet og har lagt stridighederne bag sig, så længer der er noget, der er vigtigere. (Foto: AP)
2 af 2 Usher er ikke biologisk far til Kyle, men han har været en del af den 11-årige drengs liv i syv år, og derfor er musikeren naturligvis meget berørt af situationen. (Foto: AP)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:David Attardo
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen