Sexede Katie viser bar hud

Så sexet har du aldrig set Katie Holmes - Den skilsmisseramte skuespiller springer ud på forsiden af magasinet Elle, hvor hun viser sin flotte lille barm

Den 33-årige Katie Holmes, der i disse dage er en af de mest omtalte kvinder i verden på grund af sin skilsmisse med verdensstjernen Tom Cruise, springer ud på forsiden af det anerkendte magasin Elle i en meget sexet mundering, hvor hun viser masser af hud iført en fræk sort brystholder, der virkelig fremhæver hendes flotte lille barm.

LÆS OGSÅ:

Se også: Katie lod bh'en blive hjemme

I de fem år Katie Holmes har været gift med den scientology-dyrkende Tom Cruise har hun meget sjældent vist bar hud, men efter bruddet med Tom Cruise for ganske nylig er det, som om hun har fået en ny ungdommelig vildskab, hvor hun meget gerne vil vise sin smukke model-krop frem.

LÆS OGSÅ:

Se også: Nu vil Katie have gang i modekarrieren

Interviewet og billedserien med Katie Holmes i magasinet Elle er faktisk lavet seks uger, før Katie forlangte skilsmisse fra Tom Cruise. Men allerede dengang kommer hun med henvisninger til, at hun er på vej ind i en helt ny fase i sit liv. Meget tyder derfor på, at Katie Holmes allerede dengang tænkte alvorligt over skilsmissen med Tom Cruise.

- Jeg er begyndt at få det meget bedre med mig selv og min krop. Jeg føler mig mere sexet nu som 33-årig. Når man er i 20' erne prøver man alt for hårdt at finde ud af alting, siger Katie og tilføjer:

- Men jeg føler, at jeg er på vej ind i en helt ny fase af mit liv, siger Katie Holmes i interviewet i magasinet Elle.

LÆS OGSÅ:

Intl. kendte - 4. jul. 2012 - kl. 16:38 Katie Holmes vil dø for Suri

Og hun afslutter meget kontant:

- Jeg ved, hvem jeg er, og hvor jeg er, og hvor jeg meget gerne vil hen. Så det vil jeg fokusere på nu.

LÆS OGSÅ:

Se også: Scientology overvåger Katie1 af 3 
2 af 3 
3 af 3 
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen