Tom Cruise har hyret topadvokat til skilsmissesagen

Scientology-skuespilleren Tom Cruise har hyret advokaten Dennis Wasser i sin skilsmissesag med Katie Holmes - det er den samme advokat, som han brugte i skilsmissen med Nicole Kidman i 2001

Tom og Katie, mens der stadig var kærlighed mellem parret.(foto: AP)
Tom og Katie, mens der stadig var kærlighed mellem parret.(foto: AP)

Tom Cruise vil gå igennem ild og vand og bruge millioner af dollars for at bevare forældrerettigheden over sin datter Suri efter den kommende skilsmisse med Katie Holmes, som han har været gift med i fem år.

LÆS OGSÅ:

Se også: Katie Holmes: Scientology får ikke Suri

Den verdenskendte Hollywood-skuespiller, der også er et meget fremtrædende medlem i Scientology-sekten, har hyret topadvokaten Dennis Wasser til at varetage de kommende retslige stridigheder med Katie Holmes, der selvfølgelig også vil kæmpe med næb og kløer for at få forældrerettigheden over datteren Suri. Katie Holmes ønsker nemlig ikke, at hendes datter skal gå i Scientology-skole eller på nogen andre måder opdrages til et liv i den verdenskendte religiøse sekt.

LÆS OGSÅ:

Se også: Nu er Katie befriet

For Tom Cruise er det et klogt men også dyrt træk at benytte Dennis Wasser. Han var nemlig også Tom Cruise' advokat under skilsmisseforhandlingerne med Nicole Kidman i år 2001, hvor Tom Cruise med hjælp fra Dennis Wasser vandt forældrerettigheden over parrets fælles adopterede børn, Connor og Isabella, der i dag er henholdsvis 17 og 19 år gamle.

Katie er dødtræt af Scientology
Det kom som lidt af en bombe, da Katie Holmes sidste torsdag bad om skilsmisse fra Tom Cruise efter fem års ægteskab. Men ifølge flere amerikanske medier er det noget, som Katie Holmes har planlagt gennem længere tid. Hun er nemlig død træt af Tom Cruise' meget store binding til Scientology-kirken.

- Tom vil kæmpe desperat for at Sury skal være en del af Scientology. Han vil ikke gå på kompromis og ønsker, at hun skal være en del af sekten til hun er gammel nok til selv at trække sig ud, hvis hun ønsker det, siger en kilde tæt på Tom Cruise.

LÆS OGSÅ:

Se også: Cruises koner bliver kun 33 år

1 af 3 Familie-idyl: Tom Cruise med sin lille datter Suri på armen. Katie Holmes smiler, men er det et ægte smil. Nu er Tom og Katie ihvertfald på krigsstien overfor hinanden.(foto: AP)
2 af 3 Og her har vi så bryllupsbilledet, der er fem år gammelt.(Foto: AP)
3 af 3 Tom og Katie, mens der stadig var kærlighed mellem parret.(foto: AP)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen