Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Christinas bryster overskyggede alt og alle

Den barmfagre Mad Men-skuespillerinde Christina Hendricks tog al opmærksomheden fra sine slanke skuespiller-kolleger under modeshow for Versace

Christina Hendricks sidder med sine slanke veninder. Til højre for Christina er Jessica Alba ved at tage et billede.(Foto: All Over Press)
Christina Hendricks sidder med sine slanke veninder. Til højre for Christina er Jessica Alba ved at tage et billede.(Foto: All Over Press)

Store former og 'haute couture' er modsætninger, der sjældent mødes, og da slet ikke, når man taler om et modeshow af det italienske modehus Versace. Men det skete altså her i weekenden, hvor den smukke og barmfagre Mad Men-skuespillerinde Christina Hendricks sad på første række under catwalken med Versaces tynde modeller. Christina Hendricks var iøvrigt i selskab med en række slanke skuespiller-kolleger, men der er ingen tvivl om, at den velformede Christina tiltrak sig det meste af opmærksomheden især på grund af sin store barm, der overskyggede alt og alle.

Læs også:

Se også: Hun har verdens bedste kavalergang

Læs også:

Se også: Mine bryster er for store til badedragt

Rollemodel for velformede kvinder
Christina Hendricks er med sin rolle i den populære tv-serie Mad Men efterhånden blevet en rollemodel for kvinder i hele verden med store former. Den 37-årige skuespiller er da også selv meget stolt af sin krop og er fuldstændig ligeglad med, hvad der er rigtigt og forkert i modeverdenen. Og det er hun blevet rost til skyerne for.

- Jeg er i årevis blevet opfordret til at slanke mig. Derfor glæder det mig virkelig meget, at jeg nu bliver hyldet for at have store naturlige former. Jeg er meget taknemmelig for, at jeg kan få lov til bare at være mig selv, forklarede Christina Hendricks til magasinet Health tidligere på året.

Hendricks var under modeshowet for Versaces efterårs- og vinterkollektion 2012/2013 i selskab med de mere slanke skuespiller-kolleger Elizabeth Banks, Mathangi Arulpragasam, Jessica Alba samt Glee-skuespillerne Cory Monteith og Lea Michele.

Læs også:

Se også: Refn er vild med brystbombe

Læs også:

Se også: Brystbombe taget med bukserne nede

1 af 3 Christina Hendricks er verdenskendt for sin store barm, som hele verden fik kendskab til via hendes rolle i den populære tv-serie 'Mad Men'. Her poserer Christina under modeshow for Versace.(Foto: Abaca)
2 af 3 Den frodige Christina Hendricks er blevet et symbol i hele verden for kvinder med store former. Her sidder hun med sine slanke skuespiller-veninder Elizabeth Banks(yderst til venstre) samt Mathangi Arulpragasam samt Jessica Alba.(Foto: Abaca)
3 af 3 Christina Hendricks sidder med sine slanke veninder. Til højre for Christina er Jessica Alba ved at tage et billede.(Foto: All Over Press)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen