TV: Alec Baldwin i håndgemæng med fotograf

Alec Baldwin blev gift i weekenden, men både før og under brylluppet kom det til håndgemæng mellem Baldwin, bodyguards og fotografer

Alec Baldwin var ikke bare voldsom i sproget, da en fotograf kom for tæt på forud for Hollywood-stjernens bryllup i New York. (Foto: Screendump fra tv-indslag)
Alec Baldwin var ikke bare voldsom i sproget, da en fotograf kom for tæt på forud for Hollywood-stjernens bryllup i New York. (Foto: Screendump fra tv-indslag)

Egentligt burde han svæve på en lyserød sky, men den nygifte skuespiller Alec Baldwin ser ud til at være alt andet i godt humør øjeblikket.

I lørdags blev han ellers gift med sin 28-årige kæreste Hilaria Thomas, som den 54-årige 30 Rock-stjerne mødte sidste sommer.

LÆS OGSÅ:

Se også: Baldwin gift med 26 år yngre yoga-lærer

Parret blev gift i New York, men den lykkelige begivenhed er blevet skæmmet af et par uheldige episoder, hvor Baldwin er røget i klammeri med nærgående fotografer.

LÆS OGSÅ:

Se også: Gifteklar Baldwin slog fotograf i ansigtet

For et par uger siden røg Baldwin i håndgemæng med en fotograf, som angiveligt fik et slag i hovedet og siden har sagsøgt stjernen - i fredags gik det så galt igen.

Se Alec Baldwin gå amok på en fotograf i tv-klippet over artiklen

Alec Baldwin er ifølge amerikansk presse blevet fotografernes yndlingsoffer, efter han har vist tegn på let at lade sige tire.

LÆS OGSÅ:

Se også: Desperat Baldwin smider bukserne på tv

Da Baldwin i fredags endnu engang konfronterede en fotograf, tog han hårdt fat i armen på fotografen og overfusede ham verbalt.

- Hold din forbandede kæft, din lille pige, svovlede han blandt andet.

Til selve ceremonien lørdag måtte endnu en fotograf sande, at det kan være farligt at tage billeder af Hollywoods største stjerner. Denne gang var det dog et par muskuløse bodyguards, der stod for den hårdhændede behandling.

Se begge overfald i tv-klippet over artiklen

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen