Italiensk babe spiller gudebold

Undertøjsmodellen Elisabetta Gregoraci viser det italienske fodboldslandshold, hvordan man skal score mål

Undertøjsmodellen Elisabetta Gregoraci er en ganske habil fodboldspiller, og så formår hun i modsætning til det italienske landshold at score mål.(foto: Polfoto)
Undertøjsmodellen Elisabetta Gregoraci er en ganske habil fodboldspiller, og så formår hun i modsætning til det italienske landshold at score mål.(foto: Polfoto)

Den italienske 62-årige milliardær Flavio Briatore er kendt som en af Europas største playboys, og han har dated en lang række kendte skønheder heriblandt supermodellen Heidi Klum. Men siden han i 2008 giftede sig med undertøjsmodellen Elisabetta Gregoraci, har der kun været en kvinde i rigmandens liv, nemlig den sexede undertøjsmodel Elisabetta, der oven i købet spiller hamrende godt fodbold - og så kan hun score mål i modsætning til det italienske landshold, der i går aftes blev ydmyget med et nederlag på 4-0 til Spanien.

Kvindelig scoring
Flavio Briatore er blandt andet blevet milliardær på grund af sit job i Benetton-koncernen og som manager for Benettons formel 1-team. Men hans livs største scoring er dog den smukke Elisabetta. Parret har sammen den to-årige søn Falco.

Da Italien igår ikke formåede at score mål mod Spanien i EM-finalen, viste Elisabetta, hvordan en vaskeægte italiensk babe kan knalde bolden direkte i garnet uden de store problemer. Men hun havde altså heller ikke de store problemer med at afdrible sin 30 år ældre ægtemand. Det skyldes måske, at Flavio havde svært ved at holde sine øjne på bolden, men i stedet koncentrerede sig om sin kones smukke krop.kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen