Tager patent på sammenvoksede øjenbryn

Basketball-spilleren Anthony Davis forsøger at tage patent på sit vartegn

Anthony Davis smiler over udvælgelsen til NBA-mandskabet, New Orleans Hornets. (Foto: AP/Charles Rex Arbogast)
Anthony Davis smiler over udvælgelsen til NBA-mandskabet, New Orleans Hornets. (Foto: AP/Charles Rex Arbogast)

Der skal nok være nogle, der hæver et øjenbryn ved nyheden om, at basketball-spilleren Anthony Davis forsøger at tage patent på det såkaldte 'unibrow', der på dansk bedst oversættes med sammenvoksede øjenbryn. Det skriver tmz.com.

Bare rolig: Skulle han lykkes med sit ærinde, vil det stadig være tilladt at være doven med pincetten uden at skulle betale til den 23-årige Anthony Davis. Det er nemlig kun brugen af det sammenvoksede øjenbryn i et kommercielt øjemed, som måske kan komme til at koste.

Læs også:

Se også: Dansker på vej til NBA

Men den unge, talentfulde basketstjerne in spe, der i går blev en del af NBA-mandskabet fra New Orleans Hornets efter at have spillet for sit universitetshold i Kentucky, har lige et problem, som skal overvindes, før hans øjenbryn kan begynde at indbringe ham copyright-dollars.

Læs også:

Se også: Amerikansk drømmehold må undvære en stjerne

Reid Coffman, som er ejer af tøjbutikken på Universitetet i Kentucky, hvor Anthony Davis hidtil har spillet og efterhånden har gjort sig til et kendt navn i USA, har nemlig varemærkeregistreret sloganet 'Fear the Brow', som kan ses på t-shirts hos tilhængere af det lokale basket-hold. Det gjorde han allerede i november, hvor han fandt på sloganet for at tjene på salg af forskellig merchandise.

Anthony Davis vil nu forsøge at overtage patenten på sloganet, og derfor er der lagt op til stridigheder om retten til at anvende ansigtshårene til at tjene penge. Reid Coffman har dog lagt op til, at Anthony Davis kan overtage sloganet, hvis blot han er villig til at betale ved kasse et.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen