Katy Perry: Derfor blev jeg skilt

Valget stod mellem karrieren og kærligheden for sangerinden Katy Perry, der endte med at lade sig skille

Russell Brand følte sig angiveligt truet af Katy Perrys succes. (Foto: AP/Dominic Lipinski).
Russell Brand følte sig angiveligt truet af Katy Perrys succes. (Foto: AP/Dominic Lipinski).

Det kan være svært at adskille arbejde og privatliv - især hvis man er en af verdens mest berømte sangerinder, der hele tiden er i rampelyset. Faktisk kan det blive så slemt, at man er nødt til at vælge mellem de to ting.

Det fortæller Katy Perry i dokumentarfilmen 'Katy Perry: Part of Me'.

- Jeg har altid troet, at når jeg fandt den person, som jeg skulle dele mit liv med, så ville jeg ikke skulle vælge. Den person ville ikke føle sig truet eller have mærkelige motiver. Men jeg måtte sande, at det ikke er sådan, fortæller Katy Perry i dokumentarfilmen.

Læs også:

Efterhånden var det tydeligt, at der var en udstopning i Katy Perrys bh. (Foto: All Over) Intl. kendte - 28. jun. 2012 - kl. 19:44 Katy Perry med udstopning i bh'en

I december kom det frem, at hun skulle skilles fra komikeren Russell Brand, som hun nåede at være gift med i 14 måneder.

Men Katy Perry fortæller, at hun gjorde alt for at redde sit ægteskab.

- Jeg vil gøre alt for ikke at mislykkedes. Og jeg gjorde alt, hvad jeg kunne, men det gik itu alligevel, siger hun.

Dokumentaren er blevet optaget på samme tid, som det begyndte at gå i stykker mellem hende og Russell Brand. Derfor ser man i filmen også sangerinden i nogle private stunder, hvor hun er meget ked af det.

Læs også:

Se også: Katy Perry tager en pause fra karrieren

- Jeg tror, at hvis man så filmen, og det ikke blev nævnt, så ville man tænke: 'Hmm, det er underligt, jeg ved, at der skete noget i hendes liv sidste år', siger sangerinden.

- Så jeg ville gerne håndtere det på en ordentlig måde og vise: 'Ja, jeg går igennem det samme, som halvdelen af USA også gør, og jeg klarede den, så du behøver ikke at lægge dig ned og dø, selvom du tror det', siger hun.

Læs også:

Ud over Katy Perry vandt også Carly Rae Jepsen, Justin Bieber og LMFAO priser på aftenen. (Foto: Splash) Intl. kendte - 19. jun. 2012 - kl. 13:19 TV: Ups, Katy - fik du ikke nok tøj på?

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen