Ny Paparazzi-sag: - Paris Hilton anklaget for vold

Realitystjernen Paris Hilton bliver nu både anklaget for at have overfaldet en fotograf og være på stoffer

Paris Hilton er blevet anklaget for vold. (Foto: All Over Press)
Paris Hilton er blevet anklaget for vold. (Foto: All Over Press)

Hotelarvingen, sangerinden og realitykendissen Paris Hilton bliver anklaget for at have slået en fotograf, fordi hun 'var på stoffer', skriver hjemmesiden Female First.

Sammenstødet skete efter sigende torsdag, da Hilton løb ind i fotografen Billy Barerra, efter realitystjernen og hendes følge forlod en fest tidligt om morgenen. Ifølge fotografen virkede det som om, han havde taget hende i at gøre noget slemt.

Jeg er altid flink
- Klokken var 3:30 om morgenen, festen var slut og jeg var på vej over parkeringspladsen for at gå på toilettet, da jeg ser Paris og tænder for mit kamera. Jeg havde ikke regnet med at blive overfaldet, fortæller Barerra til hjemmesiden RadarOnline og fortsætter:

- Jeg har taget billeder af hende mange gange, og jeg er altid venlig overfor hende, siger han og udtrykker klart, at han føler sig forurettet.

Men på klippene af 'overfaldet' får man den fornemmelse, at fotografen er en noget følsom gut!

Se Paris 'gå amok' og snuppe kameraet i tv-klippet på RadarOnlines.

- Paris opførte sig, som om hun var på stoffer. Jeg kender stoffer, og jeg har set mange mennesker være høje på dem, og Paris er en af dem, fortæller Barrera.

Holdt fast
Ifølge fotografen overfaldt realitystjernen og hendes følge ham uden videre grund og holdt hårdt fast i ham på parkeringspladsen.

- Hendes venner overfaldt mig, og ingen kunne se det, før vi kom op på næste etage af parkeringsområdet. Der råbte jeg på hjælp, og så kom der andre paparazzi løbende og filmede scenariet, oplyser fotografen.

Se Paris og hendes venner fastholde fotografen i klippet på TMZ.com.

Senere skulle personalet hos David Arquettes nye natklub 'Bootsy Bellows' have forsøgt at bestikke fotografen til ikke at gå til pressen, da det var 'dårlig omtale for klubben'.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen