Liiiige lovlig sexet skolepige

Amber Rose spiller amerikansk skolepige i ny film. Og det er faktisk ikke en fræk film, selvom man skulle tro det ud fra billeder fra optagelserne

Der er formenlig ikke mange skoler i USA eller resten af verden, hvor denne påklædning ville gå an. (Foto: All Over Press)
Der er formenlig ikke mange skoler i USA eller resten af verden, hvor denne påklædning ville gå an. (Foto: All Over Press)

Når man ser den 28-årige model og skuespiller Amber Rose under optagelserne til den nye film 'School Dance', kunne man godt få den tanke, at det er en af de såkaldte voksenfilm, som hun skal medvirke i.

Læs også:

Se også: Se sexet tattoo krop

Det vælter ud hist og her på den lille skoleuniform, hun bærer. Og man kan ikke forestille sig, at den ville gå på ret mange high schools i USA.

Fortærsket Hollywood-historie
Under den klassiske jakke gemmer Amber Rose på en neongrøn bikini, som ikke kan skjule ret meget. Det kan den korte hvide nederdel heller ikke rigtigt, så på den front matcher tøjet meget godt.

Der er dog tale om en ganske ordinær Hollywood-film om en førsteårselev, der gerne vil være med i den populære danseklike i skolen men ikke kan stå for presset.

Hverken dansen eller det at være lettere påklædt ligger helt fjernt for Amber Rose. Hun har tidligere været kæreste gennem to år med Kanye West.

I dag er det en anden rapper, der har taget over. Hun er forlovet med Wiz Khalifa, som har brugt hende i flere af sine musikvideoer. Det samme har Nicki Minaj. Og når det kommer til tøjet, har hun en fortid som stripper.

Læs også:

Se også: Det går Kanye West glip af

1 af 3 Det er ikke altid lige til at holde på formerne. (Foto: All Over Press)
2 af 3 Amber Rose kan udfylde rollen som skolepige i enhver form for film. (Foto: All Over Press)
3 af 3 Der er formenlig ikke mange skoler i USA eller resten af verden, hvor denne påklædning ville gå an. (Foto: All Over Press)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen