Moderskab bekymrer ikke Penelope Cruz

Skuespillerinden Penelope Cruz fortæller nu, at hun er blevet mindre bekymret, efter hun er blevet mor

Penelope Cruz er i dag en mindre bekymret kvinde. (Foto: AP/Marion Curtis).
Penelope Cruz er i dag en mindre bekymret kvinde. (Foto: AP/Marion Curtis).

Den spanske skuespillerinde Penelope Cruz er en af de få kvinder, der ikke bliver syg af bekymring, så snart hun bliver mor. Tvært imod har det at blive mor gjort hende mindre bekymret, skriver hjemmesiden Female First.

To Rome with Love-skuespillerinden har ellers altid lidt af et bekymret sind, men siden hun fik sin nu 17-måneder gamle dreng Leonardo, der er hendes eneste barn med manden Javier Bardem, har hun kastet bekymringerne overbord.

Læs også:

Se også: Woody blev skeløjet af Penelopes bryster

- For mig har det at få min søn betydet, at jeg bekymrer mig mindre. Jeg har altid elsket at være bekymret. Lige siden jeg var en lille pige, har jeg fået at vide, at jeg bekymrer mig for meget, fortæller den spanske stjerne og fortsætter:

- Nu må jeg virkeligt udvælge de emner, som jeg skal bekymre mig om, fordi der ikke er nok timer i døgnet.

Den 38-årige Cruz mener, at det at blive mor har gjort hende til en bedre person. Selvom hun må indrømme, at hun konstant er træt, fordi sønnen kræver så meget energi.

- Du er mindre egoistisk, fordi du pludselig er ét menneske mere. De ting, du før troede var vigtige, såsom hvad folk tænker om dig, og om de kan lide dig, er pludseligt ikke så vigtige mere, konstaterer skuespillerinden.

Læs også:

Se også: Penelope: Aldersbrok bør give lussing

Overfor den britiske udgave af magasinet HELLO! tilføjer hun, at det at blive mor fuldkommen har ændret hendes syn på verden, og at det er en fascinerende proces at være en del af.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen