Abercrombie-model: Tvunget til at onanere

En tidligere ansat hos Abercrombie & Fitch har sagsøgt den amerikanske tøjkæde for en million dollars. Han påstår, han blev tvunget til at onanere under foto-optagelser

Benjamine Bowers føler sig misbrugt af sin tidligere arbejdsgiver Abercrombie & Fitch. (PR-foto)
Benjamine Bowers føler sig misbrugt af sin tidligere arbejdsgiver Abercrombie & Fitch. (PR-foto)

Den amerikanske tøjgigant Abercrombie & Fitch er kendt for deres benhårde koncept med lækre mandlige modeller med vaskebræt i døren, smukke ekspedienter, høj musik, dunkel belysning og ikke mindst parfume-sprøjtet tøj.

En butik, som mange ville give deres ene arm for at arbejde i.

Læs også:

Se også: Fjernet på grund af kunstig arm

Men det er langt fra alt, der er så glamourøst, som det fremstår i butikken på 5th Avenue i New York eller i den lidt mindre udgave på Købmagergade i København.

En tidligere model hos A&F, som kæden også kaldes, mener nemlig at være blevet misbrugt i forbindelse med fotooptagelser.

Læs også:

Se også: Tøjfirma: I får penge, hvis I smider vores tøj

Benjamine Bowers har lagt sag an mod tøj-giganten og et modelbureau med agenten Brian Hillburn i spidsen. Det skriver TMZ.com.

Føler sig misbrugt
Bowers kræver en million amerikanske dollars, fordi han blev tvunget til at smide tøjet og onanere under fotograferingen, der fandt sted i juni måned sidste år i Jackson, Mississippi.

Under optagelserne blev han bedt om at være nøgen og røre ved sig selv. Det skulle give ham et mere afslappet look, bildte agenten ham ind.

Ifølge Bowers sagsanlæg smed Brian Hillburn selv tøjet, da modellen var færdig, og han begyndte så at tale om de to mænds penisser.

Benjamine Bowers føler sig brugt og tror ikke på, at billederne på noget tidspunkt har gavnet hans karriere, skriver TMZ.com.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen