Boksebøffen får one man-show på Broadway

Bokseren Mike Tyson tror selv på, at det bliver en succes, når han går nye veje og skal optræde på Broadway-scenen med et personligt one man-show

Mike Tyson har altid været en selvsikker bokser. Når det gælder karriereskiftet til skuespiller, bliver hans selvtidllid ikke mindre. (Foto: AP)
Mike Tyson har altid været en selvsikker bokser. Når det gælder karriereskiftet til skuespiller, bliver hans selvtidllid ikke mindre. (Foto: AP)

Han er kendt for at slå en proper næve, men nu går den tidligere boksestjerne Mike Tyson ind i en anden genre indenfor underholdningsindustrien. Han vil optræde på New Yorks berømte teatergade Broadway.

Læs også:

Intl. kendte - 8. dec. 2011 - kl. 13:02 TV: Tyson springer ud som sanger

Ifølge hjemmesiden Female First bliver skuespildebuten i form af et nyt one man show, der går under huden på den kendte tidligere boksemester. Showet vil blive instrueret af instruktøren Spike Lee, der tidligere har været nomineret til en Oscar.

Læs også:

Se også: TV: Så sjov har du aldrig set Tyson før

Tyson vil optræde med anekdoter, der trækker inspiration fra hans turbulente liv, hvor han både har været fængslet og helt væk i stoffer. Og bokseren er sikker på, at forestillingen bliver en succes, da han selv mener, at han er en 'god skuespiller'.

- Jeg synes, at boksning er for grønskollinger nu. Jeg har spillet rollen som Iron Mike Tyson. Jeg er en fantastisk skuespiller. Og jeg er ikke på scenen for at fortælle tude-historier, konstaterer bokseren ved et pressemøde i New York.

Læs også:

TV - 18. mar. 2011 - kl. 18:59 Mike Tyson: Fra sexkriminel eksbokser til dueelsker

Instruktøren Spike Lee er også spændt på projektet, der vil forløbe over seks aftener på Longacre Theatre fra 31. juli til 6. august. Lee fortæller, at Tyson vil forkæle publikum med nogle af hans eventyr.

- Det er en fantastisk historie og han fortæller den som en mester. Han rejser sig fra gulvet i bokseringen, konstaterer instruktøren, der blandt andet har stået bag film som 'Malcolm X', og 'Inside Man'.

Ifølge bokserens hjemmeside vil showet blive et sjældent indblik i boksemesterens personlige liv.

Læs også:

TV - 11. mar. 2011 - kl. 11:41 TV: Mike Tyson - jeg hader min barndom

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen