Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Har tjent en kvart mia. på sit look - på et år

Hun ser godt ud. Og hun ser så godt ud, at hun distancerer de andre smukke kvinder med flere hundrede millioner

Gisele Bunchen har ligget nummer et på Forbes liste over de bedst betalte modeller siden 2004. I år tjente modellen mere end en kvart milliard kroner. (Foto: Twitter)
Gisele Bunchen har ligget nummer et på Forbes liste over de bedst betalte modeller siden 2004. I år tjente modellen mere end en kvart milliard kroner. (Foto: Twitter)

Se den top-lækre model i tv-klippet herover
---------------------------

Igen i år er det den brasilianske skønhed, Gisele Bundchen, der topper Forbes liste over højest betalte modeller. Her har hun ligget som nummer et siden 2004.

Læs også:

Se også: Gemmer der sig en lille baby derinde?

Gisele Bundchen, der rygtes gravid med sit andet barn, har tjent 265 millioner danske kroner plus det løse det seneste år. Det skriver Contactmusic.com

På listen, som viser modellernes løn fra maj 2011 til maj i år, kan man se, at Versace og Pantene står bag nogle af Gisele Bundchens største checks.

Brasilianeren, der er gift med den amerikanske football-spiller Tom Brady, låner også sit navn ud til flere designprodukter.

På andenpladsen kommer den britiske model Kate Moss, der kan sætte 59 millioner kroner ind på bankbogen efter store kontrakter med Topshop, Mango og Rimmel.

Læs også:

Se også: Super-model med snyd på

På tredjepladsen kommer den russiske topmodel Natalia Vodianova, der er Calvin Kleins ansigt. Godt 50 millioner blev det til i det forgangne år for hende, mens Victoria's Secret-modellen Adriana Lima snupper fjerdepladsen med 43 millioner kroner i indtægt.

Læs også:

Intl. kendte - 29. okt. 2009 - kl. 10:34 Topmodel viser bryster med vilje

Læs også:

Se også: Adriana må også lide for skønheden

Også Holland er på top fem listen. Doutzen Kroes hev godt 41 millioner kroner ind.

Læs også:

Se også: Den bh skjuler ikke meget

Tyske Heidi Klum, der plejer at være på listen, er blevet pillet af, fordi hun nu mere er forretningskvinde end model, ifølge Forbes.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen