TV: Dét kan man da kalde 'bigballer'!

Den 30-årige amerikanske mor til to, Vanity Wonder, har brugt 90.000 kroner på ulovligt at få en ladeport af en bagdel. Nu advarer hun andre

'Bigballer' får en helt anden mening, når man ser Vanity Wonder. (Foto: Facebook)
'Bigballer' får en helt anden mening, når man ser Vanity Wonder. (Foto: Facebook)

SE VANITY WONDERS IMPONERENDE BAGDEL I KLIPPET OVENOVER

Mens andre kvinder kæmper for at have en så lille parisermås som muligt, så er Vanity Wonder gået i den helt anden grøft.

Den 30-årige amerikanske kvinde, der er mor til to, har brugt i omegnen af 90.000 kroner på det sorte marked for at få en gigantisk bagdel.

Dyre silikone-dråber
Vanity Wonder, som kvinden opfindsomt kalder sig, fortæller i en ny bog om sine erfaringer om, hvordan hun har fået illegale behandlere til at give hende ulovlige indsprøjtninger i numsen og hofterne - ganske enkelt for at spare penge.

Læs også:

Se også: Så er det officielt: Her er verdens bedste røv

Hos lægen koster det en formue at få autoriserede silikone-indsprøjtninger, og det er ikke lige sikkert, man har råd til det, hvis man skal have så mange liter ind, som der være i Vanity Wonders bagparti.

Derfor har hun benyttet sig af alternative metoder.

- Nu kan man gå ned på gadehjørnet og finde én, der vil give dig en indsprøjtning med, hvad de lige har købt i supermarkedet eller på benzinstationen, fortæller hun til Daily Mail.

Derfor vidste amerikanske kvinde da heller ikke, hvad hun fik sprøjtet i kroppen de første to gange. Men efterfølgende fik hun at vide, at det var sojaolie. Resten af 'monumentet' består af silikone, mener hun at vide.

Har forkert selvopfattelse
Men hvorfor ønsker man overhovedet sådan nogle kæmpe baller?

- Der er ikke nogen enkelt grund. Nogle kvinder får det gjort, fordi andre gør det. Der er masser af grunde til det, forklarer hun.

- Det er ikke engang, fordi de ikke havde nogen røv i forvejen. De kigger på sig selv i spejlet og kan ikke lide, hvad de ser. De vil have spejlbilledet til at matche det billede, de har af sig selv i hovedet, forklarer Vanity Wonder og siger selv, at hun gik til ekstremerne, fordi hun nærmest blev besat af indspørjtningerne i kampen om at få en større og større bag.

Husker du dette: Cement i ballerne

Overlevede dumheder
Grunden til, at Vanity Wonder går ud med sine oplevelser, er, at hun vil advare om det farlige ved at få foretaget den slags indgreb på det sorte marked. Det kan give infektioner, og i værste tilfælde kan man dø af det.

Læs også:

Se også: Politi frygter flere cement-baller

Selv er den 30-årige amerikaner meget godt tilfreds med sit bagparti. Hun er i hvert fald ikke direkte utilfreds.

- Det er ikke sådan, at jeg er lykkelig, men jeg elsker, hvad jeg ser, når jeg kigger mig i spejlet. Jeg kom ikke i fængsel, jeg har stadig mine arme og ben. Og jeg døde ikke af mine dumheder.

- Jeg er vel glad. Jeg er i hvert fald taknemmelig over at være her i et stykke, og at jeg er i stand til at fortælle folk, at de skal stoppe, for det ender med, at nogen dør af det, advarer Vanity Wonder.

1 af 3 Man er vist ikke ligefrem utilfreds med synet, når man ligefrem gerne vil fotografere det... (Foto: Facebook)
2 af 3 En anderledes håndklæde-holder. (Foto: Facebook)
3 af 3 'Bigballer' får en helt anden mening, når man ser Vanity Wonder. (Foto: Facebook)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen