Will Smiths kone om brud-rygter: Latterligt!

- Rygterne er helt og aldeles falske! Sådan forsøger Will Smiths kone Jada Pinkett Smith at komme skilsmisserygterne mellem parret til livs

Will og konen Jada Pinkett er trætte af rygterne om, at de er ved at blive skilt. (Foto: All Over Press)
Will og konen Jada Pinkett er trætte af rygterne om, at de er ved at blive skilt. (Foto: All Over Press)

Mod slutningen af sidste år gik rygterne, at et af Hollywoods ellers så fasttømrede par Will Smith og Jada Pinkett Smith skulle skilles.

Læs også:

Se også: Will Smith skal skilles

Parret har været sammen siden 1997, og det bliver de ved med, slår Jada Pinkett Smith nu fast i et interview. Hun er godt og grundigt træt af at være forfulgt af den slags rygter.

- Hvert år kommer et kendispar under mikroskopet. Denne gang var det desværre os!, siger hun til det franske magasin Gala. Det skriver Us Weekly.

Er meget væk fra hinanden
Den 40-årige skuespillerinde slår fast, at rygterne ikke på nogen måde har hold i sandheden.

- Det er latterligt. Rygterne er helt og aldeles falske. Will og jeg kender sandheden. Jeg rejser meget på grund af mit arbejde, det samme gør Will... Men vores livsstil har ikke ændret sig. Før vi fik børn, var vi allerede ofte langt væk fra hinanden på grund af hver vores projekter, slår hun fast.

Parret har tre børn sammen, Trey på 18, Jaden på 13 og 11-årige Willow.

Læs også:

Will og Jada Smith udnytter ungerne Jayden og Willow, mener forfatter (Foto: Getty Images). Intl. kendte - 28. jan. 2011 - kl. 16:27 Forfatter: Will Smith udnytter sine børn

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere