Supermodel poserer nøgen og højgravid

Den brasilianske supermodel Alessandra Ambrosio poserer nøgen og højgravid i en reklame for et smykkefirma -

Alessandra Ambrosio nøgen og højgravid i en smykkereklame for det brasilianske firma Vivara. Der er nok ikke ret mange, der lægger mærke til smykkerne først.(Foto: Vivara)
Alessandra Ambrosio nøgen og højgravid i en smykkereklame for det brasilianske firma Vivara. Der er nok ikke ret mange, der lægger mærke til smykkerne først.(Foto: Vivara)

Mange højgravide kvinder føler sig ubehageligt til mode og mangler selvtillid i forbindelse med deres vægtforøgelse og store mave. Men det er lige modsat for den brasilianske supermodel Alessandra Ambrosio, der netop nu er i 8. måned. Hun føler sig bedre tilpas og mere selvsikker end nogensinde, og elsker både sin store mave og sine bryster, der også er blevet lidt større.

LÆS OGSÅ:

Se også: Verdens mest sexede mor venter en dreng

Og for at understrege, at hun mener, hvad hun siger, har smukke Alessandra netop poseret fuldstændig nøgen og højgravid i en reklame for det brasilianske smykkefirma Vivara.

Alessandra, der allerede er mor til en datter, venter sig en lille søn sammen med sin forlovede Jamie Muzar.

Jeg skammer mig ikke over min krop
- At posere nøgen og højgravid for Vivara har været en meget god følelse for mig. Min graviditet har gjort mig meget mere selvsikker. Jeg er stolt af at vise min krop frem, og jeg elsker tanken om, at min krop er ved at skabe nyt liv, fortæller Alessandra og tilføjer:

- Jeg skammede mig på ingen måder over nøgenbillederne, der blev taget af mine to favorit-fotografer Mert Alas and Marcus Piggott . Jeg er bare så lykkelig over, at de dokumenterer min krop på et af de vigtigste tidspunkter i mit liv, siger Ambrosio, der er den 5. bedst betalte model i verden med en indtægt på 50 millioner kroner om året.

LÆS OGSÅ:

Se også: Verdens mest veltrænede mor

De smukke nøgenbilleder af Alessandra Ambrosio blev taget på det berømte femstjernede hotel Copacabana Palace Hotel i Rio De Janeiro.

1 af 2 - Jeg er stolt af min højgravide krop og føler mig meget selvsikker, siger Ambrosio.(Foto: facebook)
2 af 2 Alessandra Ambrosio nøgen og højgravid i en smykkereklame for det brasilianske firma Vivara. Der er nok ikke ret mange, der lægger mærke til smykkerne først.(Foto: Vivara)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!