Clooney og Roberts forenes i retten

Skuespillerparret George Clooney og Julia Roberts genforenes i retten, når de sagsøger to elektronikfirmaer

Julia Roberts og George Clooney vil ikke finde sig i, at billeder af parret bruges i elektronikreklamer uden lov. (Foto: Chris Pizzello/AP)
Julia Roberts og George Clooney vil ikke finde sig i, at billeder af parret bruges i elektronikreklamer uden lov. (Foto: Chris Pizzello/AP)

Stjerneskuespillerne fra Ocean's Eleven har fundet sammen. Der er dog ikke lagt op til romantik, men til et sagsanlæg.

Brugt billeder ulovligt
Julia Roberts og George Clooney vil sagsøge to elektronikfirmaer, da de to skuespillere mener, at selskaberne har brugt Oscarvindernes billeder ulovligt. Det skriver E! Online.

Læs også:

Intl. kendte - 10. apr. 2012 - kl. 13:31 TV: Se 'Pretty Woman' som plaskvåd Milf

Billederne er brugt i reklamer og på selskabets hjemmeside for at markedsføre deres produkter. Ifølge retspapirer, E! News har fået fat på, er problemet, at selskaberne benytter billederne uden tilladelse.

Nære venner
Clooney og Roberts har kun været kærester på det store lærred, men i den virkelige verden er skuespillerparret nære venner. Derfor har de valgt at sagsøge sammen for at sende et signal om, at billeder af A-liste personer som dem selv ikke bare er frit tilgængelige.

De to stjerner vil kæmpe for, at selskabet Digital Projection Inc. og Beyond Audio Inc. får et påbud om at fjerne alle billeder og omtaler af Clooney og Roberts med det samme, og at selskaberne samtidig skal rette op på den skade, de har forvoldt.

Sagen skal for retten i Los Angeles' domstol, hvor skuespillerne vil påberåbe krænkelse af privatlivets fred, offentlighedsloven og ophavsretten.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen