Cheryl Cole: Bagte han virkelig på mig?

Cheryl Cole hævder, at hun aldrig opdagede, at Simon Cowell ville i bukserne på hende, da de var 'X-Factor'-dommere sammen

Her ses den smukke kat, Cheryl Cole, som den strenge X-factor-dommer har været syg efter at komme i kløerne på. (Foto: Joel Ryan/AP)
Her ses den smukke kat, Cheryl Cole, som den strenge X-factor-dommer har været syg efter at komme i kløerne på. (Foto: Joel Ryan/AP)

Den hotte sangerinde, der af Simon Cowell bliver sammenlignet med en kat, påstår, at hun intet kendte til Simon Cowels sex-fantasier om hende.

Den 28-årige sangerinde kom tæt på musikmogulen, da de arbejdede sammen som dommere på britiske ’X-Factor’, men hævder, at hun ’aldrig’ fik indtryk af, at han ville noget mere med hende.

- Jeg mærkede aldrig den vibration fra Simon. Aldrig nogensinde, siger hun.

Hendes kommentar kommer som reaktion på de slibrige detaljer, der sivede ud i pressen i sidste uge fra Simon Cowell-biografien 'Sweet Revenge - The Intimate Life of Simon Cowell'. I bogen står der blandt andet, at han så Cheryl som et stykke ’legetøj, han godt kunne tænke sig en affære med’.

Læs også:

Se også: Flov Simon Cowell om biografi: - Undskyld

Hun ophidsede mig
- Jeg følte mig som en mus, der blev leget med af en smuk kat. Hun plejede at troppe op i min garderobe i joggingdragt og sutsko, med bedrøvede øjne og spille det sjælfulde offer for at komme tæt ind på mig. Hun teasede mig. Jeg forgudede hende, citeres den 52-årige i den uaotoriserede biografi.

Trods de lumre indvielser vil Cheryl fortsat være på god fod med Simon.

- Jeg har talt med ham efterfølgende og han griner bare, citeres hun for at sige fra et live-interview til stationen Radio Metro i Mirror.

- Han har også overfor mig kaldt mig for et stykke 'legetøj' og hvis man kun læser ordene på den måde, som folk har gjort, så lyder det frygteligt. Men mellem os var det kun for sjov, som en intern joke. Da vi fik det nye ’X-Factor’ studie, ringede han til mig og sagde: 'Jeg har fået nyt legetøj', som talte han om et nyt togsæt. Han er bare en stor dreng.

Læs også:

Blachman mener, Cowell er oppe at ringe over de gaver, som Herren har givet danskeren. (Fotocollage/AP) TV - 19. apr. 2012 - kl. 16:00 Blachman mødes med Simon Cowell

1 af 2 Simon Cowell har svært ved at at holde fingrene fra sine kvindelige meddommere og har flere gange haft succes, fx. med Dannii Minogue. Men til gengæld gik den altså ikke med Cheryl Cole. (Foto: Louis Lanzano/AP)
2 af 2 Her ses den smukke kat, Cheryl Cole, som den strenge X-factor-dommer har været syg efter at komme i kløerne på. (Foto: Joel Ryan/AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!