Hotte superstjerner: De ser 20 år yngre ud end deres alder

Tre kvinder med gode gener: Michelle Pfeiffer, Sharon Stone og Christie Brinkley er allesammen langt over 50 år men ligner nogen midt i 30' erne - se de flotte midaldrende tøser her

Skuespillerinden Christie Brinkley fylder 60 år om to år.(Foto: All Over Press)
Skuespillerinden Christie Brinkley fylder 60 år om to år.(Foto: All Over Press)


Se også: Michelle Pfeiffer 53 år: Jeg spiser sundt og løberSe også: Sharon Stone 54 år: Jeg drikker sjældent alkohol og kaffe og dyrker PilatesSe også: Christie Brinkley 58 år: Jeg holder mig ung ved at danse meget

Sharon Stone er 54 år gammel, Michelle Pfeiffer er 53 år, og Christie Brinkley er 58 år gammel. Sammenlagt er de tre smukke skuespillerinder med de ekstremt gode gener 165 år gamle. Men de ser ikke en dag over 100 år gammel ud.

De tre aldrende skønheder, der alle er langt over 50 år, ser faktisk ud, som om de stadig er i 30’ erne. De er alle tre smukke stærke kvinder, der i den forgangne weekend endnu engang med held har fortrængt alderen.

Sharon Stone på 54 år, der har været igennem to skilsmisser i sit liv, var i weekenden til en fest i Sao Paulo i Brasilien, hvor hun strålede af ungdom. Den 58-årige Christie Brinkley, der for nylig blev skilt fra sin mand Peter Cook, medvirker netop nu i musical’en Chicago på Broadway i New York og ligner nærmest en meget ung Barbie-dukke. Og den 53-årige Michelle Pfeiffer, der stadig er lykkelig gift med manuskriptforfatteren David E. Kelley, så ung og lækker ud i et sexet sort outfit ved filmfesten CinemaCon 2012 i Las Vegas, hvor hun fik den fornemme pris Cinema Icon Award.

Hvordan holder disse kvinder sig så unge? Læs nogle af svarene her.

1 af 3 Sharon Stone: Mine sønner holder mig ung.(Foto: all Over Press)
2 af 3 MIchelle Pfeiffer er 53 år gammel, men ligner en på 35 år. (foto: AP)
3 af 3 Skuespillerinden Christie Brinkley fylder 60 år om to år.(Foto: All Over Press)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere