Christie Brinkley 58 år: Jeg holder mig ung ved at danse meget

Den smukke skuespillerinde Christie Brinkley har en datter på 27 år, som hun fik sammen med musikeren Billy Joel

Skuespilleren Christie Brinkley har netop nu kæmpe succes i forestillingen 'Chicago' på Broadway i New York. Hun er 58 år gammel. Det er næsten svært at tro.(Foto: all over press)
Skuespilleren Christie Brinkley har netop nu kæmpe succes i forestillingen 'Chicago' på Broadway i New York. Hun er 58 år gammel. Det er næsten svært at tro.(Foto: all over press)

Det er næsten ikke til at tro, at Christie Brinkley fylder 60 år om bare to år. Men den tidligere supermodel, der netop nu høster masser af roser for sin rolle som Roxie Hart i Broadway-musical’en ’Chicago’ i New York, har nogle usædvanligt gode gener. Og hun ligner stadig en kvinde midt i 30’ erne.

- Hemmeligheden bag mit unge udseende er, at jeg altid har danset utrolig meget. Jeg elsker at bevæge mig, især gennem dansen, siger Christie Brinkley og tilføjer:

- Og at forberede mig til og medvirke i musical’ en ’Chicago’ har i den grad været medvirkende til at holde min krop ung, siger Christie Brinkley, der i mange år var en af verdens mest succesfulde supermodeller. Hun har været på forsiden af mere end 500 magasiner gennem sin karriere, heriblandt tre forsider på Sports Illustrated.

Christie Brinkley startede sin karriere som 19-årig i 1973, og da hun nærmede sig de 30 mente mange, at hendes karriere var slut. Men her 30 år efter er hun still going strong og stadig guddommelig smuk.

Den 58-årige skuespillerinde har den 27-årige datter Alexa Ray, som hun fik sammen med musikeren Billy Joel. Christie Brinkley medvirkede da også i sin tid i Billy Joels klassiske musikvideo ’Uptown Girl’.

Efter ægteskabet med Billy Joel blev Christie Brinkley gift med arkitekten Peter Cook. Parret fik sammen børnene Jack og Sailor Lee, der i dag er 16 og 13 år gamle.

Ægteskabet endte imidlertid i en skandale for 5 år siden, da Peter Cook blev snuppet i utroskab med naboens kun 18-årige datter Diana Bianchi. Christie Brinkley fik efterfølgende tilkendt forældremyndigheden over børnene.

I dag bor Christie Brinkley i New York sammen med sine to yngste børn. Hendes ældste datter Alexa Ray bor også i New York, hvor hun arbejder som skuespiller.1 af 3 En smuk, smuk kvinde klædt i rødt. Om kun to år fylder Christie Brinkley 60 år.(Foto: All Over Press)
2 af 3 Christie Brinkley har en datter på 27 år sammen med musikeren Billy Joel.(Foto: All Over Press)
3 af 3 Skuespilleren Christie Brinkley har netop nu kæmpe succes i forestillingen 'Chicago' på Broadway i New York. Hun er 58 år gammel. Det er næsten svært at tro.(Foto: all over press)
1 kommentar
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!