Robin Gibbs mirakel

Svækket af alvorlig lungebetændelse og længere tids kræftsygdom, var der nok ikke mange, der havde regnet med et 'comeback' fra Bee Gees-sangeren

Efter koma, lungebetændelse og kræftsygdom er Robin Gibb nu endelig i bedring. (Foto: All Over)
Efter koma, lungebetændelse og kræftsygdom er Robin Gibb nu endelig i bedring. (Foto: All Over)


Se også: Gibb: Red mit liv - jeg vil ikke døSe også: Søn planlagde Gibbs begravelse

Da Bee Gees-sangeren Robin Gibb blev alvorligt syg med en lungebetændelse samtidig med, at han i længere tid havde kæmpet mod en kræftsygdom, var der ikke mange - heller ikke hans nærmeste familie - der turde håbe på igen at se Robin Gibb uden for et hospital igen.

Nu ser det imidlertid ud til, at der er sket lidt af et mirakel, hvad angår hitsangerens helbred.

Ifølge avisen Sunday Mirror har lægerne nu informeret Gibbs kone Dwina om, at sangeren kan udskrives allerede i næste uge.

- Robin er stadig svag, men får det bedre dag for dag. Hans bedring er intet mindre end et mirakel. For nogle uger siden forberedte Dwina og familien sig på det værste, nu håber de på at få ham hjem ganske snart, siger en ven af familien.

Den 62-årige sanger havde i 70'erne med gruppen Bee Gees - der bestod af tvillingebrødrene Robin og Maurice samt storebror Barry - stor succes med hits som disco-sangene 'Night Fever' og 'Stayin' Alive'.

Se også: Bee Gees-stjerne vågner fra komaSe også: Robin Gibb stadig i koma på hospitaletSe også: Robin Gibb i koma: Har kun få dage at leve i

1 af 2 Robins kone Dwina får måske snart sin mand hjem igen. (Foto: All Over)
2 af 2 Efter koma, lungebetændelse og kræftsygdom er Robin Gibb nu endelig i bedring. (Foto: All Over)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere