Hunger Games-stjerne i sprutskandale

Den ene af de tre hovedpersoner i den populære science fiction-film kan risikere en tur bag tremmer efter et ulovligt whisky-indkøb

Uheldige Josh får sig en tår over tørsten. (Foto: AP)
Uheldige Josh får sig en tår over tørsten. (Foto: AP)


Se også: Her er den nye Hunger Games-instruktørKatniss giver den gas som 'en moderne Robin Hood' i 'The Hunger Games'. (Foto: AP / Lionsgate) Film - 27. mar. 2012 - kl. 11:24 Bueskytter frygter 'The Hunger Games'

I USA skal man som bekendt være fyldt 21 år for at få lov til at købe sprut på barer og i butikker.

Alligevel lykkedes det den 19-årige skuespiller Josh Hutcherson at narre en ekspedient i 'Ralph's Grocery Store' i Sherman Oaks til at sælge ham en svinedyr flaske whisky af mærket Macallan. De dyre dråber sælges i USA for cirka 1000 kr. for en flaske.

Uheldigvis blev den unge Hunger Games-stjerne fotograferet udenfor butikken, hvor sprutflasken tydeligt ses i en plastikpose.

Maksimumstraffen for et ulovligt sprutindkøb som dette er et halvt år bag tremmer, men sædvanligvis slipper man med en bøde og en advarsel.

Dokumentfalsk
Det forlyder dog, at Josh Hutcherson benyttede sig af et forfalsket ID-kort, hvilket kan være en skærpende omstændighed.

Pudsigt nok udtalte Josh Hutcherson sig for blot et par uger siden om USA's alkoholpolitik.

- Jeg mener, at aldersgrænsen for at gå i krig er 18, så jeg mener også, at aldersgrænsen for at kunne købe alkohol burde være den samme, sagde han ifølge TMZ.com

Den sprutglade skuespiller høster for tiden store roser for sin rolle i blockbusteren The Hunger Games, hvor han spiller den ene af de tre hovedroller.

Børn, der dræber børn er underholdning i et fiktivt fremtids-USA, og fra i dag også de danske biografer. Her er det filmens kvindelige hovedrolle spillet af Jennifer Lawrence. Film-anmeldelser - Brug ikke - 22. mar. 2012 - kl. 10:34 Barnemord som underholdning LÆS OGSÅ: Barnemord som underholdning

1 af 3 The Hunger Games' tre hovedpersoner (fra venstre mod højre) Josh Hutcherson, Jennifer Lawrence og Liam Hemsworth. (Foto: AP)
2 af 3 Josh Hutcherson og Jennifer Lawrence i fuld udklædning. (Foto fra filmen)
3 af 3 Uheldige Josh får sig en tår over tørsten. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!