Sharon Stone 54 år: Jeg drikker sjældent alkohol og kaffe og dyrker Pilates

Alle husker da Sharon Stone spredte ben i filmen 'Iskoldt Begær' fra 1992 - men hun ser stadig hamrende godt ud her 20 år efter

Mine sønner er med til at holde mig ung, siger Sharon Stone.(Foto: All Over Press)
Mine sønner er med til at holde mig ung, siger Sharon Stone.(Foto: All Over Press)

Den 54-årige Sharon Stone ser stadig hamrende godt ud, oven i købet uden make-up. Hun har virkelig gode gener, og hendes forældre har også altid set godt ud.

- Jeg drikker sjældent alkohol og kaffe, og så dyrker jeg også Pilates, fortæller Sharon Stone om en af grundene til, at hun stadig holder sig så ung.

Mange husker Sharon Stone for hendes glansrolle i filmen ’Iskoldt Begær’ fra 1992 i rollen som forfatterinden Catherine, der under en afhøring hos politiet pludselig spreder sine ben inde under kjolen og afslører sit trusseløse køn foran kriminalbetjenten Nick Curran(Michael Douglas), der er ved at bide sig selv i tungen.

Dengang var Sharon Stone 34 år gammel. Men her 20 år efter ser hun altså stadig super sexet ud. Og det er ikke mere end fire år siden, at hun optrådte topløs på forsiden af det franske magasin ’Paris Match’.

Og som 47-årig fik hun meget overraskende for sig selv en kontrakt med kosmetik-firmaet Dior.

- Jeg troede, at de gjorde grin med mig. Det er altså ikke normalt, at man som 47-årig pludselig skal være model for Dior. Så jeg bad dem om at mødes med mig på en restaurant, hvor jeg dukkede op uden at have make-up på. Men de var åbenbart tilfredse med det, som de så, fortæller Sharon Stone.

Lever for sine sønner
Sharon Stone har viet sit liv til sine tre sønner, og hun mener også, at børnene er med til at gøre hende mere ungdommelig. Hun fik sin første adopterede søn Roan under sit ægteskab med chefredaktøren for San Francisco Examiner, Phil Bronstein i 2000. Parret blev skilt i 2003, og Phil Bronstein fik forældremyndigheden over sønnen.

I 2005 adopterede Sharon Stone sønnen Laird og året efter adopterede hun sønnes Quinn. Siden Stone medvirkede i ’Iskoldt Begær 2’ i 2006 har kun karrieremæssigt kørt med lav profil for at hendes sønner kan gå en god opvækst, hvor deres mor er til stede for dem. I 2010 medvirkede hun dog i fire afsnit af tv-serien ’Law and Order’.

1 af 4 For kun fire år siden optrådte Sharon Stone som 50-årig topløs på forsiden af det franske magasin Paris Match.(Foto: PR Faksemile)
2 af 4 Hun ser også hamrende godt ud, selv om hun ikke har make-up på.(foto: All Over Press)
3 af 4 Sharon Stone har usædvanligt gode gener.(Foto: All Over Press)
4 af 4 Mine sønner er med til at holde mig ung, siger Sharon Stone.(Foto: All Over Press)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!