Michelle Pfeiffer 53 år: Jeg spiser sundt og løber

Verdensstjernen Michelle Pfeiffer passer godt på sig selv - hun ligner en kvinde midt i 30' erne

Det er ikke til at tro det, hvis man ikke lige ved det. Men Michelle Pfeiffer er altså 53 år gammel.(Foto: AP)
Det er ikke til at tro det, hvis man ikke lige ved det. Men Michelle Pfeiffer er altså 53 år gammel.(Foto: AP)

Den 53-årige Michelle Pfeiffer, der har medvirket i filmklassikere som ’Scarface’, ’Farlige forbindelser’, ’Frankie and Johnny’ og ’Batman Returs’ ser stadigvæk ud, som om hun er midt i 30’erne. Og i sin seneste film fra 2012 ’New Years Eve’ kysser hun oven i købet inderligt med den 28 år yngre skuespiller Zac Efron. I filmen ’Cheri’ fra 2009 kastede hun sig også over dediceret kuvøseguf, da hun dyrkede sex med den 23 år yngre skuespiller Rupert Friend.

Men hvordan holder Michelle Pfeiffer sig egentlig så ung, at hun uden de store problemer får roller, hvor hun har forhold til ganske unge mænd.

- Det handler først og fremmest om at passe godt på sig selv. Jeg spiser sundt og har i mange år dyrket langdistance-løb kombineret med lidt vægttræning, og det har i høj grad medvirket til, at min krop stadig ser ungdommelig ud, forklarede Michelle Pfeiffer til Ekstra Bladet, da vi talte med hende for kun to år siden.

Den indre skønhed
- Men tror du også på, at der findes en indre skønhed, som afspejler sig i det fysiske?

- Ja, helt afgjort. Hvis man har et godt og indholdsrigt liv fyldt med kærlighed, kan det ses og fornemmes som noget smukt i dine fysiske træk, siger Pfeiffer og tilføjer:

- Jeg vil lige understrege, at der ikke findes noget mere smukt og sexet end kvinder med selvtillid. Selvsikre kvinders skønhed ligger i den måde, de klæder sig på, i den måde de taler og bevæger sig på og i deres attitude, siger Michelle Pfeiffer, der selv må beskrives som en ekstremt klassisk smuk kvinde, der både er selvsikker, intelligent og sexet.

Michelle Pfeiffer har også altid sagt nej tak til kosmetiske indgreb:

- Jeg kunne ikke drømme om at få plastiske operationer, få fjernet rynkerne eller lavet andre indgreb for at blive smukkere. Jeg håber simpelthen bare på, at jeg vil ældes med ynde, siger Pfeiffer.

Efter et mislykket forhold med skuespilleren Fischer Stevens besluttede Michelle Pfeiffer sig for at adoptere sit første barn, den lille Claudia Rose. Kort efter blev hun gift med sin nuværende mand, manuskriptforfatteren David E. Kelley, og de fik året efter sønnen John Henry.

1 af 3 Michelle Pfeiffer har i mange år løbet langdistance-løb for at holde sig ung og smuk.(foto: AP)
2 af 3 Hun er altså meget nydelig. Den 53-årige Michelle Pfeiffer.(Foto: AP)
3 af 3 Det er ikke til at tro det, hvis man ikke lige ved det. Men Michelle Pfeiffer er altså 53 år gammel.(Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere