Obama inviterer Lohan på middag

Skuespillerinden Lindsay Lohan er blevet inviteret til middag i Det Hvide Hus med præsident Obama som vært

Hollywoods skandaleprinsesse skal til middag i Det Hvide Hus. (Foto: AP)
Hollywoods skandaleprinsesse skal til middag i Det Hvide Hus. (Foto: AP)

Lindsay Lohan er for tiden mest kendt for at være skuespillerinden, der konstant er involveret i en eller anden form for retssag vedrørende hende selv. Alligevel formår hun at beholde sin plads på Hollywoods A-liste.

LÆS OGSÅ:

Se også: Lindsay Lohan har fået pumpet læberne

Og nu er hun således blandt de skuespillere, der er inviteret til middag i Det Hvide Hus, hvor aftenens vært er ingen ringere end den amerikanske præsident, Barack Obama.

Middagen kaldes The White House Correspondants' Dinner og afholdes en gang om året for at hylde USA's hårdtarbejdende journalister og deres arbejde.

Tager advokaten med
Lindsay Lohan er inviteret af tv-værtinden Greta Van Susteren fra den amerikanske tv-station Fox, der ligeledes har inviteret reality-stjernen Kim Kardashian, som for tiden ofte ses sammen med rapperen Kanye West, og hendes mor Kris Jenner.

LÆS OGSÅ:

Se også: Dommer til fri Lohan: - Du skal leve dit liv på en mere voksen måde

Lohans advokat gennem længere tid, Shawn Chapman Holley, bliver skuespillerindens ledsager til festen. Det skriver hjemmesiden femalefirst.co.uk.

På gæstelisten er også skuespillerne George Clooney, Charlize Theron og Josh Hutcherson samt instruktøren Steven Spielberg.

Skal spille Liz
Den 25-årige skuespillerinde har netop fået rollen som den dobbelte Oscarvinder og filmdiva Elizabeth Taylor i en ny biografisk tv-film med titlen 'Liz and Dick'. Filmen handler om Cleopatra-skuespillerinden, der døde i marts 2011 som følge af hjerteproblemer.

- Jeg har altid beundret Elizabeth Taylor. Jeg har en enorm respekt for hende. Hun var ikke bare en fantastisk skuespillerinde, men også en vidunderlig kvinde. Jeg er meget beæret, sagde Lohan til nyhedsbureauet AFP, efter at nyheden var kommet ud.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!