Rihanna: Jeg får for lidt sex

Popsangerinden Rihanna afslører nu, at hendes sange er så frække, fordi hun selv får alt for lidt sex

Rihanna har netop været på ferie på Hawaii, hvor hun optrådte i frække poseringer på stranden.(Foto: Polfoto)
Rihanna har netop været på ferie på Hawaii, hvor hun optrådte i frække poseringer på stranden.(Foto: Polfoto)

Den 24-årige sangerinde Rihanna afslører nu , at hun får alt for lidt sex - hun bliver simpelthen alt for sjældent tilfredsstillet på de hvide lagener. Og det betyder ifølge Rihanna selv, at hun laver nogle meget frække sange for at få en slags afløb for sin sex-lyst.

LÆS OGSÅ:

Se også: Rihanna klædt på til narrestreger

Rihanna, der netop har tilbagt nogle solrige dage på Hawaii, mener oven i købet også, at mændede går glip af rigtig meget, fordi hun betragter sig selv som en god og frygtløs elsker.

- Mit sidste album 'Talk That Talk' var helt i overensstemmelse med, hvor både mit hjerte og mit hoved befandt sig i det øjeblik. Jeg havde på det tidspunkt en masse frække drømme om frække fyre, fordi jeg fik alt for lidt sex.

LÆS OGSÅ:

Se også: Rihanna er tiptop-frækkert i bikini

Hunløve på lagenerne
Den mørke skønhed fra Barbados afslører iøvrigt, at hun betragter sig selv som en ren hunløve på de hvide lagener - og hun sørger altid for, at hun selv bliver tilfredsstillet seksuelt.

- Mange folk tænker kun på at tilfredsstille deres partner og glemmer helt at tilfredsstille sig selv, fortæller Rihanna og tilføjer:

- Jeg mener selv, at min bedste kvalitet er mod, spontanitet og frygtløshed. Det skaber stor styrke, når du udøver disse kvaliteter. For mig er sex magt, fortæller Rihanna til den britiske avis The Sun.

LÆS OGSÅ:

Se også: Rihanna forarger med mystisk hvidt pulver

1 af 2 Rihanna rækker igen sin unge ud af munden . en fræk attitude for en fræk pige, der selv mener, at hun får for lidt sex.(Foto: Polfoto)
2 af 2 Rihanna har netop været på ferie på Hawaii, hvor hun optrådte i frække poseringer på stranden.(Foto: Polfoto)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere