Halle Berry frygter for sin datter

Skuespillerinden Halle Berry langer kraftigt ud efter paparazzierne, der ødelægger hendes datters liv

Skuespillerinden Halle Berry med nyt krøllet hår bærer her sin datter i favnen for at beskytte hende mod paparazzi-fotografer.(Foto: Polfoto)
Skuespillerinden Halle Berry med nyt krøllet hår bærer her sin datter i favnen for at beskytte hende mod paparazzi-fotografer.(Foto: Polfoto)

Når man er en verdenskendt skuespillerinde, er det så som så med privatlivets fred. Og det kan Halle Berry egentlig godt finde sig til rette med.

Dét, hun synes er svært, er, at det også skal gå ud over hendes datter, Nahla.

LÆS OGSÅ:

Se også: Halle Berrys datter skal tvangs-arve

LÆS OGSÅ:

Se også: Halle Berrys datter skal i terapi

Derfor langer hun nu kraftigt ud efter paparazzi-fotograferne i USA, der gør livet surt for hendes lille familie.

- Det er jo ikke bare én fotograf, der gemmer sig udenfor i en busk, det er 20-30 stykker, der hele tiden er i nærheden af os og forårsager stort postyr, siger Halle Berry til magasinet Extra.

- Jeg klager ikke på grund af mig selv. Jeg er voksen, jeg kan klare det. Men børn burde ikke blive udsat for det. Det er forkert, siger skuespillerinden, der blandt andet er kendt fra filmene Monsters Ball og Susanne Biers Things We Lost In The Fire.

LÆS OGSÅ:

Se også: Martinez om Halle Berry: Vi er forlovet

For nylig søgte Halle Berry om tilladelse til at flytte til Frankrig med Nahla, der er fire år, og sin forlovede, Oliver Martinez, men fik afslag, da det ville betyde, at Nahla ikke vil kunne se sin biologiske far særlig tit.

- I Frankrig er der love mod det, paparazzierne gør, og det er derfor, jeg gerne vil flytte dertil. Der er love, der beskytter børnene, og som beskytter ens ret til privatliv. Jeg vil bare gerne have, at min familie og jeg kan leve et normalt liv. Når jeg ikke er på arbejde, er det meget vigtigt for mig, siger skuespillerinden.

1 af 2 Halle Berrys datter, lille Nahla på fire år. (Foto: Polfoto)
2 af 2 Skuespillerinden Halle Berry med nyt krøllet hår bærer her sin datter i favnen for at beskytte hende mod paparazzi-fotografer.(Foto: Polfoto)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!