Katherine Heigl adopterer barn nummer to

Skuespillerinden Katherine Heigl og hendes mand, Josh Kelley, adopterer endnu et barn

Heigls datter hedder Nancy Leigh efter Katherines mor Nancy og søster Margaret Leigh. Hun bliver dog kaldt Naleigh. (Foto: Cheyenne Ellis/AP)
Heigls datter hedder Nancy Leigh efter Katherines mor Nancy og søster Margaret Leigh. Hun bliver dog kaldt Naleigh. (Foto: Cheyenne Ellis/AP)

Skuespillerinden Katherine Heigl fra Greys Hvide Verden har adopteret endnu et barn med singer-songwriteren Josh Kelley.

Læs også:

Se også: Se den sexede tv-doktor i bikini

- Det er rigtigt, at de har adopteret en baby. Men på nuværende tidspunkt kan vi ikke sige mere om det, siger Heigls talskvinde, Jill Fritzo.

Adopteret fra Sydkorea
I forvejen har parret den 3-årige datter Naleigh, som de har adopteret fra Sydkorea i 2009, og om hvem den stolte far og bror til Charles Kelley fra den populære countrygruppe, 'Lady Antebellum', har skrevet countrysangen 'Naleigh Moon'.

Katherine Heigls egen søster, Meg, var også adopteret, og ifølge Heigl var det altid planen, at hun selv ville adoptere.

Læs også:

Se også: Katherine Heigl: Min brors død ændrede alt

- Josh og jeg begyndte at tale om adoption, før vi overhovedet blev forlovet, fortalte hun til hjemmesiden thehollywoodgossip.com tilbage i januar.

- Vi har også talt om at få biologiske børn, men vi var enige om, at vi ville adoptere først. Og jeg vil gerne adoptere igen. Kærlighed til dit barn kommer ikke gennem dna. Man elsker barnet det sekund, det bliver puttet i ens arme, sagde hun allerede dengang.

Svært at knytte bånd
Parret har valgt at adoptere på trods af, at den første adoption ikke var let som planlagt for Heigl.

- Josh og Naleigh knyttede hurtigt bånd, men det var sværere for mig, fortalte hun dengang til magasinet Scholastic Parent and Child.

Hun forklarede, at hun frygtede, at datteren ikke kunne lide hende som mor. Men at hun trods alt efter nogen tid indså, hvad hendes forældrerolle var.

Læs også:

Se også: Katherine Heigl: Hårdt at adoptere

- Hun kommer til mig, hvis hun er såret. Jeg er den, der nusser og krammer og støtter hende, forklarede Heigl.

1 af 2 Katherine Heigl blev kendt i Greys Hvide Verden, som hun dog forlod for at få en karriere på det store lærred. (Foto: Mark J. Terrill/AP)
2 af 2 Heigls datter hedder Nancy Leigh efter Katherines mor Nancy og søster Margaret Leigh. Hun bliver dog kaldt Naleigh. (Foto: Cheyenne Ellis/AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!