Kvindemanden banket af konen

'Kvindemanden' Thomas Beatie hævder nu, at hans fraseparerede kone er en voldelig alkoholiker

Thomas Beatie viser sin gravide mave frem.
Thomas Beatie viser sin gravide mave frem.

Den transseksuelle mand, Thomas Beatie fortalte for en uge siden, at han og konen Nancy ikke længere er sammen. Og nu hævder han, at årsagen til bruddet er, at hans 10 år ældre fraseparerede kone er en voldelig alkoholiker, der engang ramte ham i skridtet i et overophedet skænderi. Det skriver TMZ.com, der er kommet i besiddelse af retsdokumenterne for skilsmissen.

Læs også:

Se også: Kvindemanden går fra konen

Overfaldet af fuld kone
Thomas Beatie har indledt processen for at blive skilft fra sin kone gennem ni år, Nancy Beatie. I dokumenterne skriver Thomas, at han er blevet fysisk overfaldet af Nancy i flere tilfælde.

Derudover hævder Thomas, at han blev skubbet, da han forsøgte at stoppe konen i at køre deres tre børn i institution, da hun var tydeligt beruset.

Det er Thomas, der er voldsmanden
Nancy har dog valgt at tage til genmæle. Hun har indgivet papirer til retten, som afviser Thomas Beaties påstande. I stedet siger hun, at det var Thomas, der har været psykisk og fysisk voldelig over for hende.

Må ikke nærme sig børnene
I en høring tidligere på måneden udstedte en dommer et tilhold mod Nancy, så hun kun må nærme sig Thomas og de tre børn under tilsyn tre gange om ugen.

Gravid mand
Parret fik tre børn sammen. Fire-årige Susan, tre-årige Austin og Jensen på knap to. 38-årige Beatie tiltrak sig overskrifter verden rundt, da han i 2008 med lettere dunet skægvækst og en velvoksen mave stod frem som verdens første gravide mand.

Født som kvinde
Thomas blev født som kvinde og hed en gang Tracy LaGondino. Da han skiftede køn, tog han navnet Thomas Beatie. Han beholdt sine kvindelige kønsorganer, fik fjernet brysterne og gik i behandling med det mandlige kønshormon testosteron.

Børnene blev undfanget ved insemination med donorsæd hjemme i dobbeltsengen og kom til verden ved en naturlig fødsel.

Læs også:

Se også: Gravid mand føder til juli

1 af 2 Thomas Beatie og hans kone Nancy med parrets førstefødte Susan. Parret deltog i et tysk tv-show i 2008, da Thomas ventede parrets andet barn. (Foto: Hermann J. Knippertz/AP)
2 af 2 Thomas Beatie viser sin gravide mave frem.
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere