Bad Boy skal skilles fra konen

Skuespilleren Martin Lawrence skal skilles fra sin kone, Shamicka. Beslutningen er fælles

Martin og Shamicka Lawrence var bedre til at være kærester end til at være gift. (Foto: AP)
Martin og Shamicka Lawrence var bedre til at være kærester end til at være gift. (Foto: AP)

Vi kender ham som den lidt fjogede familiefar i 'Bad Boys', hvor han sammen med Will Smith skal fælde forbryderne. Mens Will Smith er den kække og dameglade, så spiller Martin Lawrence karakteren Marcus Burnett, der langt hellere vil hjem til familien.

Og det sidste har han kunnet nikke genkendende til. I 15 år var han kærester med sin udkårne Shamicka, før han giftede sig med hende i 2010.

LÆS OGSÅ: Se også: Humor er vejen til god sex Humor er vejen til god sex

Men ægteskabet kunne de to altså ikke finde ud af. I hvert fald fortæller parret nu i en fælles udtalelse, at de har valgt at lade sig skille.

Fortsat venner
- Martin og Shamicka Lawrence har besluttet sig for at blive skilt. Det er en fælles beslutning, skriver de ifølge People Magazine.

- Af kærlighed til og respekt for hinanden vil vi fortsætte med at være venner og opdrage vores to døtre sammen, skriver parret.

Martin Lawrence har også spillet hovedrollen i filmene om Big Momma, og så har han netop afsluttet en stand-up-turné i USA.

Han har før været gift med den tidligere Miss Virginia-vinder Patricia Southall, som han har den 16-årige datter Jasmine Page med.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere