Nøgen Madonna går til højestbydende

Et foto fra hendes bog 'Sex' fra 1992 på auktion i New York

Nøgenfotoet af Madonna kommer snart til salg.
Nøgenfotoet af Madonna kommer snart til salg.

Et nøgenfoto af en ung Madonna fra 1992 sættes i næste måned på auktion i New York og sælges til højestbydende. Billedet stammer fra Madonnas bog 'Sex', og forventes at indbringe tusindvis af dollars.

Fotoet blev taget den gang, men aldrig brugt i den kontroversielle bog 'Sex', og nu forventes det at indbringe mindst 5000 dollars, når det kommer under hammeren i Bonhams Auktionshus i maj.

Topløs ryger
Det er fotografen Steven Meisel, der har foreviget den topløse 32-årige Madonna, mens hun ligger i en seng og ryger en cigaret.

Salget vil komme lidt ubelejligt for den nu 53-årige superstjerne, selv om hun tidligere har understreget, at hun aldrig vil blive i stand til at lægge den erotiske bog bag sig.

Del af min udvikling
Faktisk siger hun: 'Jeg håber bare, at det, at jeg har taget mit tøj af, ikke er den eneste ting, jeg vil blive identifiseret med. Jeg har jo lavet andre ting. Madonna kan en del mere end smide tøjet.'

Samtidig forsvarer hun sin bog som 'en del af sin udvikling som kunstner'.

- Da jeg udgav 'Sex' var det et emne, som jeg var interesseret i at udforske. Derfor er det en af grundene til, at jeg er den, jeg er i dag, siger hun.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!