Madonna og Adele i krig med Lagerfeld

Madonna afslører planer om at synge med Adele - og forsvarer hende mod Lagerfelds fedmebeskyldinger

Karl Lagerfeld kaldte Adele fed, da han i februar var gæsteredaktør på MetroXpress. (Foto: AP)
Karl Lagerfeld kaldte Adele fed, da han i februar var gæsteredaktør på MetroXpress. (Foto: AP)

Madonna ville gerne have haft den britiske sangerinde Adele på scenen til Super Bowl. Meget belejligt for et eventuelt kommende samarbejde forsvarer Madonna i samme ombæring Adele mod Karl Lagerfelds beskyldninger om, at sangerinden er fed.

Læs om det her:

Se også: 'Undskyld, jeg kaldte dig fed'

- Det er forfærdeligt og latterligt. Det er det latterligste, jeg nogensinde har hørt, siger Madonna til engelske The Sun.

Samtidig fortæller hun i et tv-interview med ITV1, hvor fantastisk Adele er:

- Jeg ville elske at have haft hende med. Jeg ville elske at møde hende. Jeg synes, hun er fantastisk. Jeg elsker hende.

Drømmen kunne dog ikke gå i opfyldelse, da Adele stadig kæmpede med efterdønninger fra den operation, hun fik foretaget på stemmebåndet i efteråret.

- Hun er så cool. Jeg ville have, at hun skulle optræde med mig til Super Bowl, men jeg tror, hun havde problemer med halsen eller operationen på det tidspunkt, siger Madonna.

Læs også:

Se også: Adele: Jeg er ikke tyk, men jeg vil tabe mig

Selv om Karl Lagerfelt har undskyldt over for Adele, har det været vigtigt for Madonna at støtte op om den talentfulde sangerinde.

- Det, Adele skal huske, er, at når dagen er omme, uanset om du står eller falder, handler det hele om at have sig selv med og opretholde sin integritet og indre styrke, siger Madonna til the sun.

Der er ikke på noget tidspunkt aftalt noget officielt mellem de to sangerinder om et samarbejde.

Læs også:

Se også: Adele sagsøger folk bag sexvideo

Super Bowl fandt sted den 5. februar på Lucas Oil Stadium i Indianapolis i staten Indiana, og ganske vist var Adele allerede blevet opereret på det tidspunkt, men hun optrådte stadigvæk ikke.

I stedet hev 53-årige Madonna sangerinderne Nicki Minaj og M.I.A. på scenen til sangen Give Me All Your Luvin, og senere i showet også LMFAO og Cee Lo Green.

Inden gæsteoptrædenerne kunne publikum synge med på Madonnas egne numre, da popdronningen fremførte hittene Vogue og Music.

1 af 2 Madonna til præsentationen af sin nye duftserie. (Foto: AP)
2 af 2 Karl Lagerfeld kaldte Adele fed, da han i februar var gæsteredaktør på MetroXpress. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!