Gæt hvem, der har det her store garn?

En verdenskendt sangerinde var nærmest ukendelig, da hun mødte op for at støtte sin transseksuelle søn i forbindelse med en prisoverrækkelse i USA

Der er først, når man kigger lidt nærmere på billedet,  at man kan se, at det er den verdensberømte sangerinde Cher. Her hilser hun på sin transseksuelle søn Chaz.(Foto: AP)
Der er først, når man kigger lidt nærmere på billedet, at man kan se, at det er den verdensberømte sangerinde Cher. Her hilser hun på sin transseksuelle søn Chaz.(Foto: AP)

I første omgang er det nærmest umuligt at se, hvem der gemmer sig bag det store sorte afro-hår, men når man kigger lidt nærmere kan man sagtens se, at det er den verdensberømte sangerinde Cher, der efterhånden er blevet 64 år gammel.

LÆS OGSÅ:

Se også: Cher forsvarer transseksuel søn

Cher mødte i lørdags op til Glaad Media Awards i Los Angeles for at støtte sin transseksuelle søn Chaz Bono, der fik en pris for sin dokumentarfilm 'Becoming Chaz', der fortæller hvorledes han med en kønskifteoperation forandrede sig til en mand. Chaz Bono var oprindelig den eneste datter af den berømte musik-duo Sonny og Cher. men som 39-årige skiftede Chaz køn.

LÆS OGSÅ:

Se også: Transseksuel i 'Vild med dans'

Chaz Bono skabte også masser af debat, da han som den første transseksuelle stillede op i den amerikanske udgave af 'Vild med Dans'.

Der var ingen tvivl om, at Chaz Bono var stolt som en pave, da hans berømte mor dukkede op for at støtte og hædre ham. Hans lyste af stolthed. Og Cher, der i perioder af sit liv, har forsøgt at undgå sin datter/søn, udtrykte også stor glæde over at være mødt op til arrangementet.

På sin twitter skrev Cher:

'Det har bare været så sjovt på Glaad Awards. Jeg overraskede virkelig min søn Chaz, da jeg mødte op. Han var bare så sød. Og han sagde til mig: Wow mor. Jeg blev så overrasket over at se dig, at jeg glemte, hvad jeg skulle sige'.

Bono Chaz stedmor, kongresmedlemmet Mary Bono Mack, var også tilstede for at støtte Chaz.

LÆS OGSÅ:

Se også: Cher undgik sin transseksuelle søn

1 af 2 Den kønskifteopererede Chaz Bono fik klapsalver med på vejen både af sin mor Cher og sin stedmor Mary Bono Mack. (Foto: AP)
2 af 2 Der er først, når man kigger lidt nærmere på billedet, at man kan se, at det er den verdensberømte sangerinde Cher. Her hilser hun på sin transseksuelle søn Chaz.(Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!