Jennifer Hudson vidner mod sin mors morder

Den Oscar-vindende sangerindes mor, bror og nevø blev skudt og dræbt i 2008. Nu fortæller hun om drabsmanden

I 2008 blev Jennifer Hudson og hendes familie ramt af en frygtelig tragedie, da popsangerens mor, bror og lille nevø blev brutalt myrdet. (Foto: Matt Sayles/AP)
I 2008 blev Jennifer Hudson og hendes familie ramt af en frygtelig tragedie, da popsangerens mor, bror og lille nevø blev brutalt myrdet. (Foto: Matt Sayles/AP)

Den amerikanske sangerinde og skuespiller Jennifer Hudson tog mandag plads i vidneskranken i Chicago.

Her var hun indkaldt som det første vidne i retssagen mod den mand, som er tiltalt for at have skudt og dræbt hendes mor, bror og nevø tilbage i 2008.

Læs også:

Se også: Hollywood-stjerne kan ødelægge retssag

Dårlig ægtemand
Den tiltalte William Balfour var gift med Hudsons søster Julia Hudson, og Balfour havde altid været en dårlig ægtemand, forklarede Jennifer Hudson.

- Vi kunne ikke lide den måde, han behandlede hende (Julia Hudson, red.) på, og jeg brød mig ikke om hans opførsel over for min nevø, sagde den 30-årige sangerinde fra vidneskranken.

Læs også:

Jennifer Hudson ser virkelig hot ud, efter at hun har tabt sig adskillige kilo. Hun har selvfølgelig også skrevet en slankebog om, hvordan hun kom af med de overflødige kilo.(Foto: AP) Intl. kendte - 31. maj. 2011 - kl. 15:05 Jennifer raser over bogløgne

Så en anden mand
Anklagerne hævder, at Balfour begik drabene, fordi Julia Hudson havde forlangt skilsmisse og var begyndt at date en anden mand.

Balfour blev under retsmødet beskrevet som en jaloux og hævngerrig mand, som flere gange havde truet med at dræbe sin kone og hendes familie.

- Det var ikke bare tomme trusler. Det var livsfarlige advarsler om, hvad der ville ske, sagde den offentlige anklager Veryl Gambino.

Balfours forsvarsadvokater afviser dog, at han står bag de tre drab, som rystede Chicago og store dele af den amerikanske offentlighed. De henviser blandt andet til, at politiet ikke har fundet Balfours dna eller fingeraftryk på mordvåbnet.

Jennifer Hudson blev for alvor et kendt navn på den amerikanske musikscene i 2004, hvor hun var en af finalisterne i tv-showet 'American Idol'.

Læs også:

Intl. kendte - 27. okt. 2008 - kl. 09:43 Hudson udlover kæmpedusør for nevø

I 2009 vandt hun en Grammy for hendes debutalbum, og hun har også modtaget en Oscar for bedste birolle i filmen 'Dreamgirls' fra 2007.

Ved årets Grammy-show sang hun Whitney Houstons megahit fra 1992 'I Will Always Love You' til minde om popdronningen, som blev fundet død på et hotel i Beverly Hills i februar.

1 af 2 Jennifer Hudsons mor og bror blev dræbt i Chicago i oktober 2008. Skuespillerens syv-årige nevø blev fundet dræbt nogle dage senere i en bil. (Foto: Mark Carlson/AP)
2 af 2 I 2008 blev Jennifer Hudson og hendes familie ramt af en frygtelig tragedie, da popsangerens mor, bror og lille nevø blev brutalt myrdet. (Foto: Matt Sayles/AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere